SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Vooraankondiging fotosessie 2019-2020

Een nieuw logo, een nieuwe website, daarmee wil Sv Urk het nieuwe seizoen 2019-2020 sterk inzetten. Meer nadruk leggen op digitale nieuwsvoorziening naar de clubleden. Een volledig gedigitaliseerde website past volledig in deze gedachte met een basispagina voor ieder team, gekoppeld aan een snelle manier van berichtgeving per team (bijvoorbeeld met standen, uitslagen, wedstrijdprogramma per team, afgelastingen of wijzigingen). Maar ook de voor de commissies komen er volop mogelijkheden.

Alle onderdelen binnen Sv Urk krijgen de mogelijkheid om mee te denken over hoe zij hun eigen toko op de website willen presenteren. Uiteraard is dit wel clubbreed aan een aantal regels en voorwaarden verbonden. Maar uw inbreng per team of per commissie wordt wel op prijs gesteld. Immers je mag dit niet verwachten van een vijftal mensen in de opbouw achter de schermen, die hier al druk mee bezig zijn.

Een van de speerpunten op dit moment is de fotosessie van commissies en voor standaardteams (Urk 1, Urk VR1, Urk 2, Urk 3, Urk JO19-1, Urk JO17-1, Urk JO16-1, Urk JO15-1, Urk JO14-1, Urk JO13-1, JO12-1, Urk JO11-1 en JO10-1). Naast een of meerdere teamfoto’s komen ook de stafleden / begeleiders in beeld. Bij Urk 1, Urk VR1 en Urk JO19-1 gaan ook de spelers persoonlijk op de foto.

Uiteraard is het ook mogelijk dat andere teams op de foto gaan. Zij moeten dit wel ruim vooraf kenbaar maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het ligt in de bedoeling om de totale fotosessie in de laatste week van augustus en de eerste week van september te plannen voor deze groepen. Iedereen is dan terug van vakantie en de teams en commissies kunnen compleet (dat is een voorwaarde) op de plaat gezet worden.

Kortom, als trainer, leider of commissielid, duik hierin en doe mee aan de opbouw van het vernieuwde Sv Urk.
J.J. Hakvoort (Secretaris)