SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Jeugd Voetbal Trainer Coach opleiding

Jeugd Voetbal Trainer Coach opleiding bij SV Urkknvb

SV Urk organiseert intern een opleiding voor alle pupillen trainers.

Siemen Lindeboom gaat in het najaar samen met de KNVB een JVTC opleiding geven bij onze club. De JVTC opleiding is bedoeld voor alle pupillen trainers ( JO7 tot JO12 ). De opleiding is verdeeld over 4 woensdagavonden. Als deelnemers deze 4 avonden succesvol afsluiten krijgen zei daarvoor een officieel JVTC certificaat van de KNVB.

Deze cursus is voor iedereen, jong en oud, die interesse heeft in de basisprincipes van het trainerschap. De data van de opleiding zijn: 25 september, 16 oktober, 6 november, 20 november.

De avonden zijn gericht op het verder ontwikkelen van de competenties van startende trainers en/of coaches. Iedere bijeenkomst start om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur en bestaat uit een praktisch gedeelte (wedstrijd of training) waarbij de jeugdteams van SV Urk worden ingezet als oefengroep.

Een greep uit de onderwerpen:

  • Wie ben ik, wat kan ik en waar kan ik me nog verder in ontwikkelen?
  • Wat is voetballen?
  • De structuur van voetballen; aanvallen, omschakelen en verdedigen
  • Het begeleiden en coachen van voetballers tijdens de wedstrijden & trainingen
  • Hoe organiseer ik mijn training voor pupillen?

Het inschrijven voor deze opleiding kan tot 1 augustus, deelname is gratis maar vol=vol er zijn 15 plaatsen beschikbaar voor deze opleiding.

Doe je mee? Neem dan contact op met Siemen Lindeboom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-52662463

Meer in deze categorie: « Nieuwe teamindelingen en procedures