SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Statuten sv Urk verlijden Notaris

"Statuten sv Urk verlijden Notaris". Vrijdag 13 december 2013 was het zover. Notaris mr. Albert Hoeksma en secretaris Jacob J. Hakvoort van sv Urk ondertekenden de nieuwe statuten die daarmee officieel van kracht werden ter vervanging van de oude statuten van 1999.

De lezer zal zich eerstelijk afvragen wat hier geschreven staat: 'het verlijden van de notaris'. Het is niet wat u zou kunnen bedenken, want het is de standaard uitdrukking dat de statuten bij de notaris zijn gepasseerd. Anders gezegd: De formele handeling waarbij een akte bij de notaris door de partijen wordt ondertekend.
Na een lange periode van voorbereiding was het moment daar dat de nieuwe statuten hun beslag kregen. Met dank aan mr. S. Koppert – Lucassen van Steenhuis Netwerk Notarissen en Linda Demmink van de afdeling Clubondersteuning van de KNVB District Noord, want beiden hebben hun steentje ertoe bijgedragen dat het zover kwam.

Zeker Steenhuis Netwerk Notarissen heeft als gouden pakketsponsor van sv Urk nagenoeg belangeloos de akte laten 'verlijden', waarmee nog maar eens werd aangetoond dat Steenhuis Netwerk Notarissen de belangen van verenigingen ter plaatste van harte ondersteund.