SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Sv Urk kiest voor invoering Vrijwilligersbeleid

Een vereniging kan niet zonder vrijwilligers. Ook SV Urk is voor een groot deel afhankelijk van mensen die belangeloos hun tijd in de club stoppen. Deze groep mensen wordt echter met het jaar kleiner terwijl SV Urk als club maar blijft groeien. Dat gaat dus een keer knellen en als club zijn we nu op een punt gekomen dat we hier dringend iets aan moeten doen. Lid zijn van een club is meer dan alleen je contributie betalen en een balletje trappen, lid zijn van een club is ook je inzetten voor zaken als vervoer, activiteiten organiseren, kantinedienst, enz.


Het invoeren van vrijwilligersbeleid betekent dat we ieder lid gaan betrekken in het doen van vrijwilligerswerk voor de club. Voor de groep (jonge) jeugdleden zullen we de ouders gaan betrekken, en de oudere jeugdleden en senioren zullen zelf betrokken worden in een vrijwilligerstaak.
De komende maanden zullen we ons eerst focussen op de knelpunten en tegelijkertijd toewerken naar invoering van het Vrijwilligersbeleid vanaf volgend seizoen. Als lid zul je gevraagd worden naar wat voor vrijwilligerswerk je voorkeur uitgaat waarna je zal worden ingedeeld. Dit vraagt en eist een hoop coordinatie en daarom zal hiervoor een speciale commissie worden opgezet die vraag en aanbod van vrijwilligerstaken bij elkaar brengt en zorgt voor indeling en schema's.


We zullen jullie de komende tijd via onze website en clubblad op de hoogte houden van het in te voeren beleid, en sluiten ons graag aan bij het motto van Urk 1 trainer Rolf de Boer. "Mit enkanger !"

Agenda

vrijdag 19 okt 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 20 okt 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1
maandag 22 okt 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 27 okt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Flevo Boys
maandag 29 okt 2018 - 19:30 uur
PR&M Overleg

SV Urk TV


SV URK - BERKUM 13-10-2018

SVU - Deto