SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk door in de beker na prima winst op HZVV

Urk heeft dinsdagavond overtuigend gewonnen van HZVV in de beker. Na een snelle 1-0 door William de Boer uit een penalty kwam HZVV binnen het half uur terug tot 1-1. Urk was even van slag, maar pakte zich na rust uitstekend. Nadat Urk met 10 man kwam te staan (2x geel voor Siemen Lindeboom) werden de mouwen opgestroopt en ging het een versnelling hoger spelen. De 2-1 kwam uit een schitterende aanval op nam van de uitstekend spelende Jelle de Boer. Daarna was het Gerrit Tol die met een van richting veranderd schot de 3-1 op het bord zette.

 

Het was genieten geblazen voor het publiek. Een leuke wedstrijd met 2 voetballende ploegen, waarbij Urk over de hele wedstrijd gezien het beste van het spel had en ook terecht de winst opeiste. Opvallend was wel dat Urk met 10 man eigenlijk nog beter speelde dan met 11 spelers. De wilskracht en de drive om te gaan voor de winst, spatte er vanaf.

 

Urk gaat hiermee door naar de volgende ronde en kan zich op gaan maken voor een steeds sterkere tegenstander. Met de inzet en het spel van vanavond kan Urk daarin nog ver komen. Onder het publiek wordt reikhalzend uitgekeken naar een mogelijk treffen tegen de vrienden uit dorp A. Maar ook een tegenstander als ONS Sneek zou leuk zijn.

 

Opstelling Urk: Jan Marten Romkes, Gert Jan Nagel (Marinus Snoek), Siemen Lindeboom, Klaas Kramer, Riekelt Jan Brands (Bennie Dunnink), Jan van Slooten, Cees de Boer, Lucas Nagel, Hessel Snoek (Gerrit Tol), Jelle de Boer en William de Boer

Agenda

woensdag 26 sept 2018 - 19:45 uur
DOVO - Urk 1 (1e ronde TOTO KNVB Beker)
zaterdag 29 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - DETO Twenterand
maandag 01 okt 2018 - 19:00 uur
Aanmeldmoment nieuwe leden
maandag 01 okt 2018 - 19:30 uur
JCU-vergadering
dinsdag 02 okt 2018 - 19:00 uur
SCU-vergadering

SV Urk TV


Urk 1- Buitenpost

URK- AZSV