SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Inpakken en wegwezen na winst in Koudum

Urk heeft de uitwedstrijd tegen Oeverzwaluwen weten om te zetten in een 0-1 overwinning en mocht zodoende 3 punten naar huis meenemen. Op een uitermate slecht veld wist Urk niet in het bekende spel te komen. Een goede aanval met Klaas Kramer in de hoofdrol bracht uiteindelijk de winst. Via de linkerkant combineerde hij zich naar de achterlijn om van daar voor te zetten. Het was Kees de Boer die op de goede plek stond en kon scoren. Precies zoals hij vooraf gezegd had... Voor Urk was het daarna inpakken en wegwezen!

 

De eerste helft was van een zeer matig niveau. Een thuisploeg die met veel werklust het Urk moeilijk maakte. Dat leverde binnen het half uur een doelpunt op. De goal werd echter afgekeurd omdat Cornelis Koffeman binnen de 5 meter werd gehinderd bij het uitkomen. Veel meer is van deze helft niet het vermelden waard.

 

De tweede helft begon Urk wat beter aan het spel. Het tempo ging wat omhoog en Urk probeerde een goal te forceren. Dat lukt na zo'n 20 minuten. Een goede combinatie over links bracht de voorsprong. Kees de Boer maakte een van zijn zeldzame kopgoals. Oeverzwaluwen probeerde vervolgens van alles om tot scoren te komen, maar zonder resultaat. Urk hield de deur op slot en haalde zo de winst binnen.

 

Opstelling Urk: Cornelis Koffeman, Gert Jan Nagel, Siemen Lindeboom, Bennie Dunnink (86. Riekelt Jan Brands), Klaas Kramer, Kees de Boer, Lucas Nagel, Marinus Snoek (55. Jelle de Boer), Gerrit Tol, William de Boer, Riekelt Nentjes (82. Albert Hoekman).

Agenda

vrijdag 21 sept 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
vrijdag 21 sept 2018 - 19:00 uur
Ambassadors Football wedstrijd
zaterdag 22 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Buitenpost
maandag 24 sept 2018 - 18:30 uur
Demo avond KNVB over "Rinus oefenstof"
maandag 24 sept 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV


URK- AZSV

Urk - Eemdijk