SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk 1 en Team Rolf de Boer liggen goed op koers!

Met het behalen van het kampioenschap ligt Urk 1 met begeleiding van "Team Rolf de Boer" goed op koers. Bij de aanstelling van de huidige hoofdtrainer is door het toenmalige bestuur een beleid uitgestippeld waarbij Urk in 2 of 3 jaar terug moest kunnen komen op hoofdklasse-niveau.

 

Het eerste jaar in 1D stond vooral in het teken van het doorselecteren van de selectie, inpassen van jeugdig talent uit de eigen jeugdopleiding en Urk weer aanvallend laten voetballen. Een taak die team Rolf de Boer (Rolf, Jeroen en Puck) goed heeft uitgevoerd. Er is een jonge selectie (gemiddeld nog geen 22 jaar) samen gesteld met veel jeugdig talent die tijd nodig heeft om verder te rijpen.

 

Het tweede jaar in 1E was de doelstelling om bij de top drie te eindigen en zo mogelijk mee te doen om het kampioenschap. Een doelstelling die tussentijds is aangepast in het "gaan voor het kampioenschap!"in 1E. Een doelstelling die per vandaag is gerealiseerd. De achterliggende periode zijn er stappen gemaakt in spel, wedstrijdbeleving en ook het mentale aspect. Die ontwikkeling moet nu doorgetrokken worden op een hoger niveau.

 

Het derde jaar van team De Boer zal vooral in het teken staan van het weer een vaste plek vinden in de hoofdklasse. Een pittige opgave. Drie jaar terug vlogen we er na 1 jaar weer uit. Wat Urk met deze selectie op hoofdklasseniveau kan doen, moet komend seizoen blijken. Heeft Urk kwaliteit, ervaring en routine genoeg? Dat is een vraag die velen bezig houdt.

 

Het is het streven van Urk om voor de komende jaren de status van hoofdklasser vast te houden. Urk heeft een jonge selectie met veel potentie, maar er zal komend seizoen ook weer een stap gemaakt moeten worden door iedere speler. Daar zijn spelers en staf wel van doordrongen.

 

We feliciteren spelers, trainers, staf en begeleiders met het behaalde resultaat en wensen Urk 1 veel succes in de hoofdklasse.

 

 

 

 

Agenda

vrijdag 19 okt 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 20 okt 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1
maandag 22 okt 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 27 okt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Flevo Boys
maandag 29 okt 2018 - 19:30 uur
PR&M Overleg

SV Urk TV


SV URK - BERKUM 13-10-2018

SVU - Deto