SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Kampioenen ontmoeten Kampioenen (Johan Cruijff Schaal 2014)

Het seizoen zit er alweer bijna op. Dat betekent dat de beslissende fase is aangebroken: worden we kampioen, promoveren of degraderen we dit jaar, wordt het een plaats in het ‘linker- of het rechterrijtje’? Spannende tijden, want dit alles wordt in de komende periode beslist.


Wederom stelt de KNVB alle kampioenen van het voetbalseizoen in de gelegenheid tegen een zacht prijsje met spelers en begeleiders aanwezig te zijn bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Kampioen worden is immers een hoogtepunt voor iedere voetballer en dat moet gevierd worden!

 

De ontmoetingplaats voor al die kampioenen is net als in voorgaande jaren de Amsterdam ArenA. Dit jaar staat ‘Kampioenen ontmoeten Kampioenen’ voor zondag 3 augustus 2014* om 18.00 uur op het programma. Het is de bekroning van een prachtig voetbaljaar, maar ook de aftrap van het nieuwe seizoen.

 

Vorig seizoen waren er ruim 10.000 kampioenen aanwezig op het kampioensfeest in de Amsterdam ArenA. Mocht één van de twee deelnemers aan de Johan Cruijff Schaal verplichtingen hebben voor de voorrondes Champions League, wordt de wedstrijd mogelijk verplaatst naar zaterdag 2 augustus, tijdstip nog niet bekend.

 

 

Welke kampioensteams kunnen het kampioensfeest bijwonen?

Alle kampioenen kunnen het kampioensfeest meemaken. Deze kampioenen ontvangen aan het eind van het seizoen automatisch een uitnodiging voor Kampioenen ontmoeten Kampioenen. De informatie wordt via SportLink verstuurd naar de trainer/begeleider van betreffende kampioenenteams, danwel de secretaris van de club.

 

Kunnen ook begeleiders en/of supporters van het team mee naar de Amsterdam ArenA?
Ieder kampioensteam kan minimaal 10 kaartjes bestellen voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Er is dit jaar geen maximum aan kaartjes. Dat betekent dat ook begeleiders, supporters of bijvoorbeeld ouders die gedurende het seizoen hebben gereden naar uitwedstrijden, het kampioensfeest mee kunnen maken.Hierkunnen de teams zich inschrijven.

Zijn er kosten aan verbonden?
De KNVB heeft voor de kampioensteams extra voordelige toegangskaarten klaarliggen: de prijs bedraagt € 10,- per kaart per persoon. Dit aanbod is geldig tot en met vrijdag 6 juni 2014.

 

 

Agenda

zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 12:15 uur
Toernooi D-pupillen (JO13)
zaterdag 22 dec 2018 - 12:15 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi C-pupillen (JO14-JO15)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 11:30 uur
Toernooi Kabouters (JO06-JO07)
dinsdag 25 dec 2018
Kerstdagen

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST