SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Vrijwilligers: bedankt voor een topseizoen!

De KNVB bedankt alle vrijwilligers in het amateur- en betaald voetbal voor hun inzet het afgelopen seizoen. Want zonder het werk van vele duizenden vrijwilligers is het niet mogelijk om ruim 1,2 miljoen voetballers en een veelvoud aan liefhebbers iedere week van voetbal te laten genieten.

 

Vrijwilligers: Van de dames en heren achter de bar tot de terreinknechten op het veld. Van de schoonmakers in de kleedruimten tot de webmaster achter de computer. Van de jeugdtrainers in de regen tot de lijnentrekkers op het gras. Het voetbal kan niet bestaan zonder die talloze vrijwilligers die zich dag in dag uit inzetten voor hun vereniging, voor het voetbal. Schitterende acties op het veld krijgen vaak veel aandacht, maar het werk dat al deze mensen verzetten om die acties mogelijk te maken helaas een stuk minder. Daarom bedanken de KNVB en de verenigingen nu specifiek alle voetbalvrijwilligers voor hun inzet.

 

Doe mee! Het filmpje ‘Vrijwilligers’ is het tweede filmpje uit de corporate serie ‘Doe mee’. Met de serie belicht de KNVB de mooie kanten van de sport. We laten zien dat voetbal van en voor iedereen is en dat voetbal het grootste sociale netwerk van Nederland is. Het werk van duizenden vrijwilligers in het amateur- en betaald voetbal draagt hier zeker aan bij.

 

Onze oproep aan alle verenigingen: Doe ook mee en bedank iedereen het voetbal mogelijk maakt! Via deze pagina kun je materialen downloaden om je eigen vrijwilligers te bedanken. Zo kun je posters en banners downloaden, en is het filmpje 'Vrijwilligers' te vinden. Laat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. even weten als het materiaal gebruikt wordt.

 

Meer informatie: Kijk voor alle informatie over de serie ‘Doe mee’ op knvb.nl/doemee.

Vragen of een leuk verhaal delen? Laat het weten via #doemee of mail naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi C-pupillen (JO14-JO15)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 11:30 uur
Toernooi Kabouters (JO06-JO07)

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST