SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Belangrijke informatie in verband met gebruik hoofdveld

 

Hierbij wat info over gebruik kunstgras en sproei installatie. Graag de sproei installatie alleen gebruiken als het echt nodig is. Waarom?

 

Bij overmatig gebruik krijg je alg vorming in de mat. Dit komt de mat niet ten goede, slechtere doorlatendheid van water en het vormt een slijmerige laag in de mat. Dit kunnen wij wel voorkomen door vaker het infill te vegen, maar dit heeft weer als gevolg dat de mat harder slijt. Dus conclusie niet te vaak sproeien!

 

Omdat wij met water uit het IJsselmeer sproeien, zijn wij afhankelijk van het waterschap. Dus als het hevel op de dijk verstopt zit of stuk is, hebben wij geen water in de sloot en kunnen dus niet sproeien. Het waterschap zet 's winters de hevel uit en in april pas weer aan dus dan hebben wij ook geen water. ( anders bevriest de pomp) (Ze gebruiken een hevel omdat er door de dijk geen open verbinding mag, met het water en de lager gelegen polder.)

 

Ook zien wij dat de doelgebieden te veel gebruikt worden, deze slijten dus sneller dan de rest van het veld. Tijdens het trainen dus zo veel mogelijk overdwars trainen met de losse doelen! Het vervangen van alleen de doelgebieden kost ongeveer 20.000 euro. En daar zit niemand op te wachten.

 

Ook hebben wij al een beschadiging in onze mat door waarschijnlijk vuurwerk of iets dergelijks.
Dit kan en mag natuurlijk niet meer gebeuren. Laten wij hier met zijn allen op letten, geen vuurwerk en niet roken op en om het veld!

 

Agenda

donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST