SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk heeft makkelijke dag en wint met 3-0

Urk 1 had het vandaag niet moeilijk tegen hekkensluiter Rouveen. Op een winderig sportpark De Vormt werden de gasten na 90 minuten op een 3-0 einduitslag gezet. Bij rust was het nog 2-0 via twee doelpunten van spits Gerrit Tol. Urk was oppermachtig maar wist dit niet in een grotere uitslag uit te drukken. Met in de tweede helft nog een intikker van Hessel Snoek werd de wedstrijd afgesloten op 3-0.

Urk was oppermachtig in deze wedstrijd. Rouveen was duidelijk niet naar Urk gekomen om het ons lastig te maken. Met bij vlagen goed voetbal, een verzorgde opbouw en een weer eens op dreef zijnde Hessel Snoek werden aan Urker zijde vele kansen gecreerd. De grootste tegenstand kwam nog van de strak over het veld staande wind. Te vaak werden de kansen niet afgemaakt of de spitsen stonden niet op de juiste plaats. De tweede helft ging dit beter maar kreeg Urk de bal maar moeilijk tussen de palen. Illustratief hiervoor is de kans die Jelle de Boer kreeg voor open doel. De bal raakte de lat en ging toen over. Al met al een aardige wedstrijd van de kant Urk tegen een zeer matige tegenstander. Man van de wedstrijd: Hessel Snoek.

Opstelling Urk: Cornelis Koffeman, Gert Jan Nagel, Siemen Lindeboom, Bennie Dunnink, Riekelt Jan Brands, Kees de Boer, Reinier de Groene, Lucas Nagel (61. Dick Hakvoort), Hessel Snoek, Gerrit Tol, William de Boer (55. Jelle de Boer).

Kaarten: geel voor Dick Hakvoort (Urk).

Agenda

dinsdag 11 dec 2018 - 19:30 uur
BCU wijnproeverij
donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV

URK1- AJAX


SV URK - WHC

URK - STAPHORST