SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Gelukstreffers

 

De Staatsloterij, al sinds 1999 trotse sponsor van de KNVB, draagt heel voetballend Nederland een warm hart toe en zal vanaf dit voetbalseizoen ook het amateurvoetbal ondersteunen. Bij de start van het voetbalseizoen lanceert de Staatsloterij, in samenwerking met de KNVB, het gratis doelpuntenspel Gelukstreffers!

Seniorenteams, mannen en vrouwen, binnen het amateurvoetbal kunnen gratis deelnemen aan dit doelpuntenspel, waarmee ze kans maken op unieke Oranje prijzen voor hun voetbalteam, zoals een wedstrijd op hun eigen voetbalclub tegen de Ex-Internationals KNVB. Met elk doelpunt dat door het deelnemende team wordt gescoord in de KNVB amateur competitie verdient het team een gratis Gelukstreffers lot, waarmee zij kans maken op unieke oranje prijzen. Seniorenteams, mannen en vrouwen, kunnen zich gratis en vrijblijvend aanmelden via www.gelukstreffers.nl. De website gaat eind augustus live. 

 

Het pakket per club bestaat uit: 

Twee kantine-posters met uw clubnaam;

Een spandoek: u ontvangt een vergoeding van € 100,- voor de actieperiode van vier maanden;

Een set van 1000 bierviltjes en drie barmatten. 

Tevens is er voor één team, die u zelf mag aanstellen, een ballenzak met twee ballen en een bidonkrat met 12 bidons beschikbaar. 

Het zou leuk zijn als ook sv Urk het doelpuntenspel, door middel van de bovengenoemde materialen, onder de aandacht wil brengen bij de de leden. Natuurlijk kunt u ook direct reageren / bevestigen op deze mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gelukstreffers: Het doelpuntenspel van de Staatsloterij en KNVB

Doe gratis mee met Staatsloterij Gelukstreffers, het doelpuntenspel voor seniorenteams binnen het amateurvoetbal! Dan maak je kans op unieke Oranje prijzen voor je hele team, zoals een wedstrijd op je eigen amateurclub tegen de Ex-internationals onder leiding van Gelukstreffers ambassadeur Ronald de Boer.

Met elk doelpunt dat jouw team scoort in de KNVB amateur competitie verdien je een gratis Gelukstreffers lot. Dus hoe meer doelpunten, hoe meer Gelukstreffers loten. En hoe meer teamleden en fans zich aanmelden, hoe meer loten je per gescoord doelpunt verdient.

Gelukstreffers kan je spelen van 25 augustus tot aan de winterstop en er zijn 3 Gelukstreffers speelrondes. Bij elke speelronde is er een trekking waarbij je kans kan maken op een unieke Oranje hoofdprijs en honderden andere Oranje prijzen voor je team.

 

Hoofdprijs speelronde 1 (trekking week 40)

Een wedstrijd tegen de Ex-internationals, onder aanvoering van Gelukstreffers ambassadeur Ronald de Boer, op je eigen voetbalclub.

 

Hoofdprijs speelronde 2 (trekking week 45)

Voetbalclinic onder leiding van een Ex-international inclusief een Oranje clubavond voor alle senioren voetballers met een Radio 538 DJ.

Hoofdprijs speelronde 3 (trekking week 50)

Een complete Nederlands Elftal wedstrijd voorbereiding in Huis ter Duin inclusief een wedstrijdanalyse van Ronald de Boer en een bezoek aan EK-kwalificatiewedstrijd in de Amsterdam Arena.

Overige prijzen bij elke trekking:

5 prijzen: kaartjes voor een EK kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal voor je hele team (op basis van 16 personen)

16 prijzen: Staatsloten voor je hele team (op basis van 16 hele Staatsloten).

280 prijzen: een Gelukstreffers bidonkratje met 12 bidons

Wil je ook kans maken op deze unieke Oranje prijzen? Meld je dan vanaf 25 augustus aan op www.gelukstreffers.nl

 

Meer in deze categorie: KNVB 7x7 35/45+ toernooien »

Agenda

dinsdag 11 dec 2018 - 19:30 uur
BCU wijnproeverij
donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST