SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Oproep tot aanmelden ereleden en leden van verdienste

De afgelopen jaren heeft sv Urk een gedegen inhaalslag gemaakt als het gaat om exclusieve leden. Toch wil het bestuur in verband met het komende 75 jarig bestaan van sv Urk volgend jaar een laatste sessie doen tot verkiezing van ereleden en leden van verdienste. Ook kan een huidig lid van verdienste worden voorgedragen tot erelid.

 

Zoals het formeel geregeld is, moeten personen voor deze exclusieve titel "gebracht" worden bij bestuur en met redenen omkleed. Daarom krijgt u ruimschoots de tijd om na te denken welke personen binnen uw omgeving hiervoor in aanmerking komen. Met name de huidige exclusieve leden weten vast nog wel uit het verleden welke personen nog niet zijn benoemd maar dit wel verdienen.

 

 Zo moet een lid van verdienste minimaal vijftien jaar achtereen actief zijn geweest voor de club als vrijwilliger of commissie/bestuurslid en voor ereleden ligt deze termijn vast op twintig jaar. Bedenk dus wel dat er een gedegen svu achtergrond moet zijn. Aanmeldingen kunnen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK