SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Oproep Hein Hoekstra vanuit Bandung Indonesie

24-Hours Football Marathon

FootballPlus is sinds twee maanden in Bandung, Indonesië, begonnen met de aanleg van een eigen kunstgrasveld en zaalvoetbalveld.
Nu moeten we ieder half jaar noodgedwongen verhuizen naar een ander veld wat we vervolgens moeten huren voor belachelijk hoge prijzen.
Dit zorgt er voor dat de spelers van FootballPlus zich niet thuis voelen zoals ik en alle andere spelers van SVU zich voelen op 'De Vormt'.

Nu kan daar dus eindelijk verandering in komen met onze eigen locatie. Naast dat we hiermee een veilige plek bieden voor onze spelers willen we hier ook volgend jaar beginnen met de school voor voetbalministry.
Broeders en zusters die het prachtige spelletje voetbal willen gebruiken om het goede nieuws in zijn of haar plek bekend te maken zijn op deze school welkom.
Als laatste willen we deze locatie ook gebruiken om FootballPlus als organisatie financieel zelfvoorzienend te maken.
Op de uren dat FootballPlus het niet gebruikt voor trainingen kunnen we de velden verhuren. Dit zorgt er voor dat we minder afhankelijk zijn van allerlei fondsen.

Football-Marathon01  Football-Marathon02

Wij hebben hier, net als Urk tegen Ajax, ook een flinke uitdaging voor de kiezen. We gaan op 24 oktober voor 24 uur non-stop voetballen!
Tijdens deze 24 uur zullen we het opnemen tegen 24 verschillende teams die vervolgens geld doneren wanneer ze tegen ons te spelen.
Met deze Football Marathon hopen we 10.000 euro op te halen om kleed/douche ruimtes voor onze spelers te bouwen. Wil jij met FootballPlus mee bouwen aan een voetbal centrum waar kinderen in contact komen met het goede nieuws?

Je kan me dan tijdens deze marathon steunen en hiermee extra motiveren.
Wanneer je hiertoe bereid bent kun je een emailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dan zal ik ervoor zorgen dat alle 24 teams worden verslagen net als Urk tegen Ajax gaat doen!

Kijk voor meer informatie op www.footballmarathon.org  of stuur me een mailtje.

Sportieve groet,

Hein Hoekstra

Agenda

woensdag 26 sept 2018 - 19:45 uur
DOVO - Urk 1 (1e ronde TOTO KNVB Beker)
zaterdag 29 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - DETO Twenterand
maandag 01 okt 2018 - 19:00 uur
Aanmeldmoment nieuwe leden
maandag 01 okt 2018 - 19:30 uur
JCU-vergadering
dinsdag 02 okt 2018 - 19:00 uur
SCU-vergadering

SV Urk TV


Urk 1- Buitenpost

URK- AZSV