SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk D1 blijft in achtervolging op koploper

Urk D1 speelde afgelopen zaterdag uit bij hekkensluiter Oostenburg uit Oosterwolde. Urk had thuis gelijkgespeeld nadat er legio kansen waren gemist. Urk was van plan om dit recht te zetten. En dat gebeurde ook. Op het droge en hobbelige veld had Urk het in het begin lastig en werd er rommelig gespeeld.

 

Toch creeerde Urk wel een paar goede kansen en al vrij snel stond Urk op een 2-0 voorsprong door twee doelpunten van Riekelt Kapitein. Riekelt verliet daarna echter geblesseerd het veld. Urk ging beter voetballen, terwijl Oostenburg alleen probeerde om de bal zo hard mogelijk bij het eigen doel weg te trappen. Urk bleef echter geduldig voetballen en creeerde een groot aantal kansen.
Vóór rust werd het nog 3-0 na een prachtige aanval die werd afgerond door Louw Post.


In de tweede helft ging Urk verder waar het gebleven was en werden een groot aantal kansen gecreeerd door goed voetbal en mooie aanvallen. Het werd nog 4-0 door een doelpunt van Kobus van Urk, die een prachtige actie zelf koel afrondde. 


Koploper Heerenveense Boys won met 3-0 van de nummer 3 Akkrum en lijken dus af te stevenen op een kampioenschap. Urk blijft op 1 punt achter staan, met nog twee wedstrijden te gaan....

Agenda

zaterdag 31 mrt 2018 - 17:00 uur
Ajax - Urk 1
zondag 01 apr 2018
Pasen
maandag 02 apr 2018
Pasen
maandag 02 apr 2018
Verzorger Kees de Boer jarig
dinsdag 03 apr 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


SV URK   VV Berkum

Urk - SC Genemuiden