SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


TOP Jeugdtoernooi Spieren voor spieren

Zaterdag 6 juni is het zover Urk O-23 zal dan gaan strijden op het eigen TOP toernooi met een aantal gerenommeerde profclubs en aansprekende amateurteams.
Wat te denken van AZ, FC Twente, PEC Zwolle en Go ahead Eagles. Maar ook Quick Boys, Huizen en Flevoboys zijn van de partij.
Op veld 1 en 2 zullen de wedstrijden plaats gaan vinden. Het toernooi begint om 10:00 uur, en de finale zal om 16:30 uur plaatsvinden.
De opbrengst van dit toernooi zal ten goede komen aan de stichting Spieren voor spieren.

Algemene gegevens


Spieren voor Spieren – SV Urk TOP Jeugd toernooi
Adres gegevens Sportpark: Sportpark de Vormt, Vormtweg 7d, 83212 NC Urk
Algemeen telefoonnummer Sportpark: 0527 680780
Contactpersoon toernooi: Albert Ras, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0611516504
Datum toernooi: 6 juni 2015

 


Poule indeling

Poule 1: Poule 2:
1. SV Urk O23 1. PEC Zwolle O19
2. AZ O19 2. Go Ahead Eagles O19
3. FC Twente O19 3. SV Huizen O23
4. Flevo Boys O23 4. Quick Boys O23

   

Velden

Tijdens het toernooi wordt gebruik gemaakt van 3 velden, waarvan 1 volledig beschikbaar is voor warming-up doeleinden voor de deelnemende teams.

Veld 1 – Kunstgras (hoge kwaliteit) Voor poulewedstrijden, halve finales en finale
Veld 2 – Normaal gras Voor poulewedstrijden, troost finales
Veld 3 – Normaal gras Volledig beschikbaar voor warming-up doeleinden


Kleedkamers

Elk team krijgt twee kleedkamers ter beschikking, zodat er geen ruimte gebrek voor de grote selecties met begeleiding. Kleedkamer 1 & 2: Go Ahead Eagles
Kleedkamer3 & 4: PEC Zwolle
Kleedkamer 5 & 6: FC Twente
Kleedkamer 7 & 8: AZ
Kleedkamer 16 & 17: SV Urk
Kleedkamer 18 & 19: Flevo Boys
Kleedkamer 20 & 21: Quick Boys
Kleedkamer 22 & 23: SV Huizen

Informatie - Parkeren / Eten en drinken / Begeleider

Parkeren
Bij aankomst bij het sportpark in de ochtend, zal er genoeg parkeerplek beschikbaar zijn. Ook zijn er plaatsen beschikbaar voor eventuele grote bussen.

Eten en drinken
Tijdens het toernooi is er voor de teams (spelers en begeleiding) gratis flesjes water en bananen beschikbaar. Deze kunnen gedurende het toernooi worden afgehaald bij de kleedkamers onder de tribune.

Begeleider
Gedurende de gehele dag is er een persoonlijke begeleider beschikbaar voor de teams. Deze persoonlijke begeleider ontmoet u wanneer u ’s ochtends het sportpark op rijdt. Hij zal u wegwijs maken op het sportpark en naar de kleedkamer begeleiden. Deze persoonlijke begeleider staat de hele dag klaar voor uw vragen.


Programma

Vanaf 8:30 is het sportpark geopend voor ontvangst teams (tijd voor omkleden en warming-up)

10:00 pouleronde 1 (1-2)
Poule 1: SV Urk – AZ (veld 1)
Poule 2: PEC Zwolle – Go Ahead Eagles (veld 2) 10:40

pouleronde 2 (3-4)
Poule 1: FC Twente – Flevo Boys (veld 2)
Poule 2: SV Huizen – Quick Boys (veld 1) 11:20

pouleronde 3 (1-3)
Poule 1: SV Urk – FC Twente (veld 1)
Poule 2: PEC Zwolle – SV Huizen (veld 2)

12:00 pouleronde 4 (2-4)
Poule 1: AZ – Flevo Boys (veld 2)
Poule 2: Go Ahead Eagles – Quick Boys (veld 1)

12:40 pouleronde 5 (1-4)
Poule 1: SV Urk – Flevo Boys (veld 2)
Poule 2: PEC Zwolle – Quick Boys (veld 1)

13:20 pouleronde 6 (2-3)
Poule 1: AZ – FC Twente (veld 1)
Poule 2: Go Ahead Eagles – SV Huizen (veld 2)

13:50 – 14:15 pauze
14:15 warming up halve finales

14:30 halve finale 1 (veld 1) & wedstrijd om plaats 7 & 8 (veld 2)
15:15 halve finale 2 (veld 1) & wedstrijd om plaats 5 & 6 (veld 2)

16:00 wedstrijd om plaats 3 & 4 (veld 2)
16:30 wedstrijd om plaats 1 & 2 (veld 1)

17:15 prijs uitreiking direct na de finale


Regelementen

1.De wedstrijden worden gespeeld volgens de algemeen geldende spelregels van de KNVB.

De deelnemende elftallen zijn ingedeeld in twee groepen van vier ploegen en spelen een halve competitie. De nummers 1 en 2 van elke groep plaatsen zich voor de halve finale, nummers 3 en 4 spelen direct wedstrijden om plaatsen 5 t/m 8. Elk team speelt dus sowieso 4 wedstrijden van 30 minuten en de teams die de finale bereiken spelen 5 wedstrijden van 30 minuten.

2.De wedstrijdduur tijdens de poulewedstrijden is 30 minuten per wedstrijd. Tijdens de finale is dat ook 30 minuten. Er wordt niet van speelhelft gewisseld. Het eerstgenoemde team mag aftrappen. Tijdens het toernooi wordt er gewerkt met een centrale tijdwaarneming. Deze is bindend zodat wedstrijden niet uitlopen. Alleen een reeds toegekende strafschop mag nog worden genomen.

Ieder team is er zelf verantwoordelijk voor dat men op tijd – en bij het juiste veld – voor een wedstrijd aanwezig is. Als men zich binnen twee minuten nadat de wedstrijd officieel had moeten beginnen alsnog bij de scheidsrechter meldt, dan mag deze de wedstrijd laten spelen. De scheidsrechter houdt in dat geval zelf de extra tijd bij die ná het centraal gegeven eindsignaal nog dient te worden gespeeld. Een team dat zich méér dan 2 minuten te laat voor een wedstrijd bij de scheidsrechter meldt, heeft de wedstrijd reglementair met 0-3 verloren.

3.Puntentelling: 3 punten voor een overwinning, 1 bij gelijkspel, 0 bij verlies

4.Voor een plaats op de ranglijst in de poule gelden achtereenvolgens:
- het aantal punten
- het doelsaldo
- het onderlinge resultaat van de ploegen die gelijk geëindigd zijn
- het aantal gescoorde doelpunten

Als er dan nog altijd ploegen zijn die exact gelijk staan, dan worden er strafschoppen genomen. Eerst een serie van drie strafschoppen, om en om te nemen door drie verschillende spelers. Indien hierna nog geen beslissing is gevallen, worden er om en om strafschoppen genomen. Eerst door spelers die in de eerste serie nog geen strafschop hebben genomen en eventueel daarna weer de spelers uit de eerste serie tot er een beslissing is gevallen. Bij gelijkspel in de finale worden er vijf in plaats van drie strafschoppen genomen. Er wordt dus NIET verlengd.

5.Elk team dient zich 30 minuten voor aanvang van het toernooi te melden bij de organisatie (belangrijk, aangezien áls er onverhoopt toch een team niet (tijdig) aanwezig is, er een noodscenario in werking kan treden waardoor een team alsnog eerder dan volgens het officiële programma in actie moet komen!). Elk team dient zich minimaal 5 minuten voor aanvang van iedere vastgestelde wedstrijd bij het aangewezen speelveld te verzamelen.

6.Het missen van één of meer wedstrijden zonder aanvaardbaar excuus kan diskwalificatie tot gevolg hebben. Alle resultaten tegen een gediskwalificeerd team of een tussentijds teruggetrokken team behaald, worden nietig verklaard en derhalve niet in de eindstand opgenomen. De toernooicommissie is gerechtigd om van de bovenstaande reglementen af te wijken, wanneer een andere oplossing rechtvaardiger blijkt voor het gedupeerde team.

7.Fair play/respect voor scheidsrechters De toernooicommissie gaat er vanuit dat het navolgende overbodig is, maar desondanks: wij wijzen erop dat wij van alle deelnemende teams fair play verwachten. Respecteer zowel de tegenstander als de beslissingen van de scheidsrechter.

Kaarten: De scheidsrechter kan naar eigen inzicht een speler bestraffen met een gele of een rode kaart bij een overtreding van de spelregels. Wanneer een speler gedurende het toernooi twee keer een gele kaart heeft ontvangen is hij de eerstvolgende wedstrijd geschorst. Vervolgens volgt er na elke gele kaart voor de desbetreffende speler één wedstrijd uitsluiting.

Bij een zware/grove overtreding van de spelregels heeft de scheidsrechter de mogelijkheid om een rode kaart te geven. Vervolgens wordt in overleg met de toernooi commissie de lengte van de uitsluiting bepaald. De desbetreffende speler is in ieder geval de eerstvolgende wedstrijd uitgesloten van deelname.

Bij ernstig wangedrag kan de toernooicommissie besluiten een team van verdere deelname uit te sluiten.

8.Protest tegen beslissingen van een scheidsrechter en/of de toernooicommissie is niet mogelijk. In elke situatie waarin dit toernooireglement niet voorziet is de beslissing van de toernooicommissie bindend.

9.Wedstrijdkleding: wanneer de scheidsrechter besluit dat de wedstrijdkleding van beide partijen teveel op elkaar lijkt, dan is het elftal dat als 1e in het wedstrijdprogramma wordt genoemd, verplicht van kleding te wisselen. Dit houdt in dat alle deelnemende teams over reservekleding in een afwijkende kleur moeten beschikken.

10.De toernooicommissie heeft te allen tijde de mogelijkheid het toernooi te staken of volledig af te lasten in geval van extreem slechte weersomstandigheden. SV Urk en/of de toernooicommissie aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor gemaakte kosten of anderszins i.v.m. afgelasting van (een deel van) het toernooi.

11.Begeleiding: alle deelnemende teams dienen gedurende het gehele toernooi een volwassene (18 jaar of ouder) als teambegeleider te hebben.

12.Tijdens het toernooi gelden de volgende invallersbepalingen: per wedstrijd mag er maximaal 2 keer gewisseld worden, maar in totaal wel 5 spelers per wedstrijd. Dus bijvoorbeeld wisselbeurt 1 worden 3 spelers tegelijk gewisseld, wisselbeurt 2 worden 2 spelers tegelijk gewisseld.

13.Algemene waarschuwing. Voorkom te allen tijde diefstal. Laat nooit waardevolle goederen in de kleedkamers achter! Bij diefstal (of vermissing) bent u zelf verantwoordelijk voor de schade. SV Urk en/of de toernooicommissie aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor geleden verlies, diefstal of vernieling van eigendommen.

Slotopmerking: De organisatoren van het toernooi gaan er vanuit dat alle deelnemers en begeleiders volledig op de hoogte zijn van en instemmen met dit reglement.

 

Agenda

vrijdag 19 okt 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 20 okt 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1
maandag 22 okt 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 27 okt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Flevo Boys
maandag 29 okt 2018 - 19:30 uur
PR&M Overleg

SV Urk TV


SV URK - BERKUM 13-10-2018

SVU - Deto