SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Schildersbedrijf Ten Napel kampioen van de Kabouters

Na een spannende beslissingswedstijd tegen schildersbedrijf Klaaysen is Schilder Ten Napel vorige week donderavond kampioen geworden van de kabouter competitie van SV Urk.

Op de laatste speeldag maakten beide schildersbedrijven geen fouten. Schilders Ten Napel won van opnieuw een schildersbedrijf Snijder, en Schilders Klaaysen won afgetekend met 9-1 van autobedrijf van Slooten zodat beide teams met evenveel punten als koploper eindigden.

 

Een beslissingswedstrijd moest de beslissing brengen over wie zich kampioen van de kabouterdivisie mocht noemen. De spelertjes van beide teams stonden stijf van de zenuwen waardoor er tijdens de 1e helft geen doelpunten vielen. De vaders en moeders langs de zijlijn waren inmiddels schor van het aanmoedigen.

 

Na de nodige tactische aanwijzingen van coach/trainer Jelle de Boer in de rust werd aan de 2e helft begonnen. Vrij snel na de rust maakte Klaas Jelle Wakker, inderdaad één van de volgende generaties van de befaamde Wakker voetbal familie, de 1-0 waarna het hele team ‘mit unkanger’ de overwinning uit het vuur sleepte. Na het uitreiken van de kampioensbeker en de bijbehorende medailles werd het team getrakteerd op een patatje.

 

Bijgevoegd een foto van het kampioensteam, onthoudt deze namen goed want het zal ons niet verbazen dat over een jaar of 12 er verscheidende van dit team in de basis van Urk 1 staan.

 

Van links naar rechts : Klaas Jelle Wakker, Joost de Ridder, Teunis van Slooten, Pieter Louw Post, Meindert Loosman, Ruben van Eerde en Willem Wouter de Vries. Achter coach/trainer Jelle de Boer

Agenda

dinsdag 20 feb 2018 - 19:30 uur
vv Groningen - Urk 1 (Beker)
vrijdag 23 feb 2018 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 24 feb 2018 - 14:30 uur
nsc Nijkerk - Urk 1
dinsdag 06 mrt 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
woensdag 07 mrt 2018 - 19:30 uur
Overleg Polderclubs op Urk

Twitter

SV Urk TV


Urk - SC Genemuiden

Urk - HSV Zuidvogels