SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nieuw(ver)bouw van de kantine: "een uitdaging of een onmogelijke klus"

Het huidige bestuur van sv Urk staat voor een voldongen feit. Nieuwbouw of verbouw van de kantine is onontkoombaar en zal binnen een periode van pakweg 5 jaar gerealiseerd moeten worden. Ga daar maar aan staan, als je afhankelijk bent van giften, sponsors en contributies.
 
Desondanks heeft het bestuur de eerste stappen gezet in die richting, namelijk het erkennen van dit probleem. We kunnen het niet voor ons uitschuiven, dat zou niet fair zijn voor de volgende bestuursgeneratie. De komende jaren zullen alle financiele middelen en acties in het teken moeten staan van dit project. En dan maar afwachten hoeveel pecunia we (naast allle andere noodzakelijke activiteiten) bijeen kunnen schrapen om dit project financieel te kunnen ondersteunen. 
 
Ook zal op korte termijn een neutrale werkgroep van vier of vijf vakkundige personen worden ingesteld, die geheel onanfhankelijk onderzoek gaat doen naar de mogelijkheden voor de vereniging. Hoe zit het met het recht van opstal, hypotheken, eigendomsrecht, groei van de vereniging de komende jaren. Kiezen we voor nieuwbouw of verbouw, wat doen we met de tribune die de jaren van ouderdom laat zien. Is de bouw van een eigen sporthal een optie. Kortom vragen genoeg voor deze werkgroep om te beantwoorden.
 
Mochten er leden zijn die ideeën hierover hebben, dit graag aan het bestuur kenbaar te maken.
JJH

Agenda

zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
zaterdag 09 dec 2017 - 14:30 uur
Huizen - Urk 1

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK