SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Docent arbitrage KNVB: iets voor jou?

Tijdens de opleiding Docent Arbitrage word je opgeleid om zelfstandig de cursus Verenigingsscheidsrechter en/of Pupillenscheidsrechter te verzorgen. Binnen deze opleiding ligt het accent op de praktijk én jouw vaardigheden. Het koppelen van jouw kwaliteiten als docent en jouw ervaring als (assistent-)scheidsrechter aan de leerstof van de cursus staat centraal.
 
De opleiding bestaat uit 1 centrale dagbijeenkomst (zaterdag), een stage (4 avonden), een tweetal avondbijeenkomsten, een docentbezoek en het bezoeken van een collega-cursist.
De dag- en avondbijeenkomsten vinden plaats op een centraal gelegen locatie. De eerste bijeenkomst is in september 2015; de laatste in juli 2016. De verwachte studiebelasting bedraagt ongeveer 82 uur. De opleiding wordt afgesloten met een examen in de vorm van een proeve van bekwaamheid.
 
Wat verwacht de KNVB van jou?
Je bent enthousiast, gedreven en communicatief vaardig. Je beschikt over een gezonde dosis zelfreflectie en mensenkennis. Je weet jouw passie voor het vak over te brengen op anderen en je bent in staat de lesstof af te stemmen op het niveau en de leeftijd van je cursisten.
Daarnaast ben je –na het afronden van de opleiding– beschikbaar in de avonduren om de cursussen te verzorgen. Je bent na het voltooien van de opleiding minimaal 2 jaar beschikbaar als docent.
 
De opleiding is toegankelijk voor mensen met een onderwijsbevoegdheid en ervaring als (assistent-)scheidsrechter. Tijdens een intakegesprek zullen de persoonlijke startcompetenties en alternatieven/mogelijkheden besproken worden.
 
Als je de opleiding hebt voltooid ontvang je het officiële diploma “Docent Arbitrage” en ben je in staat om zelfstandig de cursussen pupillenscheidsrechter en verenigingsscheidsrechter te verzorgen. Er geldt na het afronden van de opleiding een proeftijd van een half jaar.
Docenten van de KNVB ontvangen een set representatieve kleding en een onkostenvergoeding. Na het afronden van deze opleiding kun je je verder ontwikkelen tot docent rapporteur, docent scheidsrechtersopleiding I en II.
 
Interesse?
Herken je jezelf in het bovenstaande functieprofiel? Laat het ons weten en stuur een motivatiebrief en je CV voor 15 juli 2015 aan de KNVB Academie (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor meer informatie over de opleiding kun je vanaf 30 juni 2015 contact opnemen met Nicky Siebert, stafmedewerker arbitrage KNVB Academie, telnr: 0343-499505.
Bij vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.