SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Aanmelding: Jubileumavond 75 jaar Sv Urk

Nog enkele weken, dan is het zover. Vrijdag 2 oktober 2015 zal in De Koningshof vanaf 19:30 uur een jubileumavond georganiseerd worden ter viering van het vijfenzeventig jarig bestaan van Sportvereniging Urk. Een heuglijk moment met (sportieve) hoogte- en diepte punten. Wij willen die lange periode in vogelvlucht passeren met een mooi samengesteld programma.


Wie worden er uitgenodigd:

Allereerst worden alle kaderleden en vrijwilligers persoonlijk uitgenodigd. De kern van personen, die actief meewerken aan de (opbouw van de) club van dit moment. Dus ook de spelers, die als trainer of leider aan een team verbonden zijn. En dat zijn er al bijna driehonderd. Daarnaast worden natuurlijk de exclusieve leden, oud bestuursleden, gasten en een groot aantal sponsoren uitgenodigd zodat het totaal op meer dan 500 gasten komt. Die zullen niet allemaal komen, zo is de verwachting.

 

Uitnodiging:
Iedereen ontvangt na 5 september a.s. een uitnodiging en kan zich aanmelden (verplicht) voor deze avond. De uitnodigingen worden bij voorkeur per mail verzonden om de kosten te besparen. Alle overige genodigden ontvangen een persoonlijke brief. Degene die niet willen komen, hoeven niets te doen.


Met de grootste zorg is deze lijst van genodigden in de afgelopen maanden samengesteld. Nu zal het ongetwijfeld gebeuren dat er ten onrechte personen vergeten zijn en niet op deze lijst voorkomen. Excuses daarvoor. Neem voor 20 september a.s. contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om dit alsnog te regelen.


Let wel: Aanmelden voor 20 september

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK