SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing Apeldoorn-Urk


Zaterdag staat voor Urk de uitwedstrijd op het programma tegen Apeldoorn. Na de thuisnederlaag van vorige week tegen AZSV, zal het elftal van trainer Rolf de Boer koste wat het kost, een goed resultaat willen behalen, om al niet vrij snel in de onderste regionen van de Hoofdklasse C te belanden.

 

Tegenstander Apeldoorn wist de eerste thuiswedstrijd tegen DOS’37 in winst om te zetten. Na een 0-2 achterstand, wist de ploeg van trainer Peter Boeve inblessuretijd alsnog de drie punten thuis te houden. De uitwedstrijd van vorige week tegen Staphorst ging, na een gelijk opgaande strijd, met 2-0 verloren. Apeldoorn staat door deze resultaten op een achtste plek op de ranglijst.

 

Beide ploegen kwamen elkaar vorig jaar ook tegen in de Hoofdklasse C. In Apeldoorn wist de thuisploeg met 3-1 te winnen, na een wedstrijd waar nog lang over werd na gesproken, vanwege een aantal uiterst discutabele momenten. Eind maart van dit jaar speelden Urk en Apeldoorn op sportpark “de Vormt” tegen elkaar, en opnieuw was Apeldoorn de ploeg die de drie punten aan het totaal mocht toevoegen. De uitslag was toen 1-2.

 

In totaal hebben beide ploegen in kompetitieverband twaalf keer tegen elkaar gespeeld. Daarvan wist Urk slechts twee wedstrijden te winnen (de laatste overwinning dateert van 30 april 1966!!), eindigden vier wedstrijden in een gelijk spel, en wist Apeldoorn zes wedstrijden te winnen. Urk wist twintig keer het net te vinden, terwijl Apeldoorn vijfentwintig doelpunten wist te scoren.

 

De wedstrijd begint zaterdag om 15.00 uur op sportpark Orderbos, en staat onder leiding van scheidsrechter A.Meulenkamp.

Agenda

zaterdag 20 apr 2019 - 15:00 uur
Urk 1 - Sparta Nijkerk
donderdag 25 apr 2019
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 26 apr 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling
maandag 29 apr 2019 - 19:30 uur
AB-vergadering
vrijdag 03 mei 2019 - 17:00 uur
DB Overleg

SV Urk TV


SV Urk - SDC Putten

SV Urk - ACV Assen