SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Gezocht trainers en voetballiefhebbers (opstart voetbalschool)

Beste Trainers, voetballers maar ook anderen liefhebbers die denken onze jonge voetballers iets te kunnen leren.

De jeugdopleiding van SV Urk heeft het initiatief genomen om te starten met een voetbalschool. Doelstelling is jeugdspelers van alle F, E en D pupillen teams een extra trainingsmoment te bieden, deze extra training is volledig gericht op het ontwikkelen van de individuele techniek en het eigen talent zodat ze de baas over de bal worden. Maar ook als trainer ontwikkel je op deze manier jezelf.

Wij zijn opzoek naar trainers  en aankomend trainers die met passie spelertjes willen trainen en begeleiden. Ons doel is om een grote groep trainers te verzamelen die onder de coördinatie van de voetbalschool de trainingen gaan geven. Zo krijg je bijvoorbeeld de oefeningen op de computer of tablet met film materiaal aangeboden zodat je je prima kunt voorbereiden. Door een grote groep trainers te verzamelen proberen we de belasting voor de trainers laag te houden. Ons doel is om elke trainer 1 x keer in de 2 weken in te zetten voor de voetbalschool. 

Vind je het een uitdaging en wil je onze voetballertjes beter maken en jezelf ook verder ontwikkelen in het trainersvak kom langs, wij delen graag onze ideeën met jullie op maandag 28 september om 20:00 in de kantine. 

Wil je ons helpen als trainer of wil je nu al meer weten? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Als je beschikbaar bent als trainer voor de voetbalschool, zou je dan nu al willen aangeven op welk dag deel, avond en tijd het jouw het beste uitkomt? 

Maandag  van:        (wij willen zo vroeg mogelijk starten in de middag dus graag aangeven vanaf wanneer je beschikbaar bent)

Woensdag van:      (wij willen zo vroeg mogelijk starten in de middag dus graag aangeven vanaf wanneer je beschikbaar bent)

Graag reageren voor woensdag 23 september!

Agenda

maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi C-pupillen (JO14-JO15)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 11:30 uur
Toernooi Kabouters (JO06-JO07)
dinsdag 25 dec 2018
Kerstdagen

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST