SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Jubileumboek voor alle leden verkrijgbaar

"Bescheidenheid siert de mens" is een spreekwoord dat ons veelal wel aanspreekt. Immers een beetje terughoudendheid kan nooit geen kwaad. Maar in dit geval wil ik een uitzondering maken, want bescheidenheid is niet op z'n plaats als we het hebben over het nieuwe jubileumboek "Sv Urk, een club om trots op te zijn".
 
In opdracht van het huidige bestuur kreeg een werkgroep de taak mee om 75 jaar Sv Urk in beeld en boekwerk samen te stellen. Uiteraard zijn de SVU-partners bij uitstek GBU annex Het Urkerland de eerst aangewezene om dit te volbrengen. En met succes, want ze hebben er een mooie uitgave van gemaakt met veel geschiedenis. Zowat iedere generatie uit ons dorp kan hier over meepraten. Daarom denken wij dat dit boek een groot succes is geworden.
 
Al;s lid van sv Urk kunt U dit boek per adres in bezit krijgen op de vaste uitgifte avonden a.s. dinsdag 6 en donderdag 8 oktober van 1900 tot 2030 uur vanuit de kantine. Daarna gaan de overgebleven exemplaren in de verkoop voor 15 euro per stuk. Verzoeken hiertoe kunnen nu al via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. worden aangemeld en voor personen die buiten Urk wonen, is dit ook mogelijk, maar dan komen er portokosten bij voor verznding.
 
Dankzij al die steunpilaren is dit prachtige exemplaar tot stand gekomen, waardoor Sv Urk is geworden wat het nu is: "Een club om trots op te zijn". Wij wensen u veel plezierige leesmomenten. 
Jacob J. Hakvoort
Secretaris sv Urk

Agenda

zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
zaterdag 09 dec 2017 - 14:30 uur
Huizen - Urk 1

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK