SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nipte nederlaag Urk tegen Sparta Nijkerk

Lange tijd leek de oefenwedstrijd tussen Urk en Sparta Nijkerk te eindigen zonder doelpunten. Tien minuten voor tijd straften de bezoekers echter een misverstand bij Urk af, en wisten daardoor met 0-1 te winnen. Bij Urk speelde Albert Hoekman na lang blessureleed weer de volle negentig minuten mee.

Beide ploegen waren gedurende de gehele wedstrijd redelijk aan elkaar gewaagd, waarbij de ploeg uit Nijkerk iets gemakkelijker combineerde dan Urk. Omdat beide verdedigingen stonden als een huis, waren de kansen voor beide elftallen op de vingers van één hand te tellen. Het handjevol toeschouwers dat de moeite had genomen om naar Sportpark De Vormt te komen, werd dan ook niet echt verwend. Uiteindelijk waren het de gasten, die tien minuten voor tijd toch nog wisten te scoren, na een misverstand bij Urk. Het was Jesse Buitenhuis die de bal eenvoudig achter Jan Marten Romkes in het lege doel wist te schieten.

Positief nieuws aan de kant van Urk, was het meespelen van Albert Hoekman, die lange tijd geblesseerd is geweest. Hij speelde de volledige wedstrijd mee, en lijkt geen hinder meer te ondervinden van zijn knie.

Zaterdag staat er voor Urk weer een kompetitiewedstrijd op het programma. De ploeg van trainer Rolf de Boer mag dan op bezoek bij Staphorst, de huidige nummer drie van de ranglijst.

Agenda

maandag 19 feb 2018 - 19:30 20:30 uur
Jeugdcommissie vergadering
dinsdag 20 feb 2018 - 19:30 uur
vv Groningen - Urk 1 (Beker)
vrijdag 23 feb 2018 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 24 feb 2018 - 14:30 uur
nsc Nijkerk - Urk 1
dinsdag 06 mrt 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Urk - SC Genemuiden

Urk - HSV Zuidvogels