SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing Staphorst-Urk

Na een weekje zonder kompetitieverplichtingen, gaat Urk zaterdag de bus weer in met als bestemming Staphorst.
De ploeg van vertrekkend trainer Jan van Raalte bezet momenteel een gedeelde tweede plaats, samen met Excelsior'31, in de Hoofdklasse C. Daar waar vorig seizoen pas via PD-wedstrijden het hoofdklasserschap kon worden veilig gesteld, net als Urk trouwens, gaat het nu uitermate voorspoedig met de thuisploeg. Vorige week speelde het op eigen veld met 1-1 gelijk tegen de gedoodverfde kampioen Harkemase Boys, alhoewel er voor de gastheren meer in had gezeten, als het beter had weten te profiteren van het feit, dat Harkemase Boys al na vijftien minuten met een man minder verder moest, na een rode kaart voor Oebele Schokker.

Urk speelde vorige week zaterdag een oefenwedstrijd op eigen veld tegen Sparta Nijkerk. Na een niet bijster hoogstaande wedstrijd, moest men genoegen nemen met een 0-1 nederlaag.

De ploeg van trainer Rolf de Boer, zal tegen Staphorst graag de ongeslagen status van de afgelopen vijf kompetitiewedstrijden willen behouden, revanche willen nemen voor de 0-1 nederlaag die het eerder dit seizoen opliep in de thuiswedstrijd tegen Staphorst, en niet geheel onbelangrijk, afstand willen houden met de onderste plaatsen in de Hoofdklasse C.
De thuisploeg zal de start van de derde periode natuurlijk graag met een overwinning willen beginnen, maar ook om de tweede plaats te behouden, omdat die, bij een kampioenschap van Harkemase Boys, een vervangende periodetitel oplevert, en dus een prachtig toetje na afloop van de kompetitie, met als inzet een plaats in de Topklasse.

Er zijn dus voldoende ingrediënten aanwezig om te zorgen voor een prachtige wedstrijd. Aan scheidsrechter Keijl de taak om de wedstrijd in goede banen te leiden. Op sportpark Het Noorderslag begint de wedstrijd om 14.30 uur.

Agenda

zaterdag 19 jan 2019 - 15:00 uur
Urk 1 - SVZW
maandag 21 jan 2019 - 17:00 uur
PR&M Overleg
zaterdag 26 jan 2019 - 15:00 uur
Urk 1 - DUNO Doorwerth
vrijdag 01 feb 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling
zaterdag 02 feb 2019 - 14:45 uur
DETO Twenterand - Urk 1

SV Urk TV


Sponsorreis 2019 | In gesprek met Richard Karrebelt

Sponsorreis 2019 | In gesprek met Jorien van Ammelrooy