SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing Excelsior'31-Urk

Nadat vorige week zaterdag de wedstrijd tegen de gedeelde nummer twee Staphorst werd afgelast, mogen de spelers van Urk aanstaande zaterdag aantreden tegen de andere nummer twee, Excelsior'31 uit Rijssen. Ook de wedstrijd van Excelsior'31, uit tegen Apeldoorn, werd vorige week afgelast.

De eerste ontmoeting dit seizoen, eindigde in een 0-1 overwinning voor Excelsior'31. Na een gelijkopgaande eerste helft, hadden de bezoekers in de tweede helft aan één kans voldoende om de overwinning mee naar huis te nemen. Het was Michel Gerritsen Mulkes die na ruim een uur spelen wist te profiteren van de geboden ruimte, en daarmee achteraf het enige doelpunt van de wedstrijd wist te scoren.

Voorafgaand aan de kompetitie, was de ploeg uit Rijssen getipt als één van de titelkandidaten, maar met nog negen wedstrijden voor de boeg, zijn de kansen op een kampioenschap zo goed als zeker verdwenen. De achterstand op koploper Harkemase Boys bedraagt 10 verliespunten, en dat is normaal gesproken een niet meer in te halen achterstand. Wil Excelsior'31 nog aanspraken maken op promotie naar de Topklasse, dan zal het of op de tweede plaats moeten eindigen, of de derde periodetitel moeten pakken. Het elftal van trainer Rob Snijders zal zich dan ook geen puntverlies kunnen veroorloven.

Voor Urk liggen de kaarten iets anders. Ook daar zal een overwinning met open armen worden ontvangen. De ploeg van trainer Rolf de Boer staat momenteel op een veilige tiende plaats, en wil dat graag zo houden. In dat licht gezien, zou een driepunter zaterdag tot een welkome aanvulling van het puntentotaal worden beschouwd.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer W.Smit, wordt gespeeld op sportpark "de Koerbelt" en begint om 14.30 uur.

Agenda

donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST