SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing Urk-SVZW

Met nog twee speelronden voor de boeg, is het nog steeds ongemeen spannend in de onderste regionen van de Hoofdklasse C. Trouwens, ook in de strijd om het kampioenschap is de spanning weer een klein beetje terug, na de nederlaag, die de gedoodverfde kampioen Harkemase Boys vorige week leed tegen Urk. De voorsprong op de nummer twee, Staphorst, is nu nog maar vijf punten. Harkemase Boys neemt het vandaag op "de Bosk" op tegen ACV, terwijl Staphorst bezoek krijgt van het reeds gedegradeerde Drachtster Boys. Er is dus nog van alles mogelijk, en een beslissing op de laatste speeldag ligt zelfs in het verschiet.

Afgelopen zaterdag was het een trieste dag voor DOS'37, dat door een 0-5 nederlaag op eigen veld tegen Apeldoorn, de tweede degradant werd in de Hoofdklasse C. Volgend seizoen kan Vriezeveen zich weer opmaken voor de plaatselijke derby.

De grootste spanning ligt in de strijd om de PD-plaatsen. Nog vier ploegen komen in aanmerking voor deze twee plaatsen. Urk, SVZW, Genemuiden en HZVV zijn de ploegen die uit gaan maken, wie er aan het eind van de rit, nog een aantal wedstrijden mag gaan spelen om het Hoofdklasserschap te behouden. Genemuiden gaat vandaag op bezoek in Rijssen bij Excelsior'31, HZVV mag het op eigen veld opnemen tegen VVOG en op sportpark "de Vormt" staat de kraker op het programma tussen Urk en SVZW.

De bezoekers uit Wierden wisten vorige week in Harderwijk met 2-4 te winnen van VVOG, en ook Urk sloot de thuiswedstrijd tegen Harkemase Boys af met een overwinning, 2-0. De uitgangspositie voor zaterdag is voor beide ploegen vrij simpel. Winst betekent rechtstreekse handhaving in de Hoofdklasse. Bij een gelijk spel of verlies zal alles aankomen op de laatste speeldag. Urk gaat dan op bezoek bij Genemuiden, SVZW ontvangt op eigen veld Staphorst, en HZVV gaat op bezoek bij Drachtster Boys.

De wedstrijd op Urk staat onder leiding van de heer T.Koekoek, en hij zal worden geassisteerd door de heren E.Schoolderman en G.B.Roenhorst.
Het aanvangstijdstip is 14.30 uur!!!

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK