SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


KNVB: "Winnaars van Morgen"

“Winnaars van morgen”. Zo heet het rapport dat vandaag het licht ziet. Het rapport staat vol aanbevelingen, ideeën en actiepunten om de kwaliteit van het Nederlandse voetbal te verbeteren. Zoals jullie wellicht weten is door de KNVB in december 2014 een groot congres georganiseerd over de toekomst van het Nederlandse voetbal. Een congres met veel betrokkenen uit ons nationale voetbal, dat zich in eerste instantie vooral op de vraag richtte hoe we de kwaliteit van ons voetbal konden verbeteren en de aansluiting met de internationale top konden behouden.

 

Met de uitkomsten en opbrengsten van het congres zijn we verder aan de slag gegaan. Een keur aan mensen uit de voetbalwereld – nationaal en internationaal - is betrokken, werkte mee en leverde input. Daarvan is het rapport “Winnaars van morgen” het resultaat.

 

“Winnaars van morgen” is geen plan dat bedacht is in de Zeisterbossen, maar letterlijk van en voor het hele voetbal. Het is een plan bedacht vanuit de kleedkamers en op het voetbalveld. De komende tijd gaan we met alle punten uit het rapport aan de slag. Voor sommige zaken komen we ook zeker terug bij de verenigingen.

 

Er volgt binnenkort een publieksversie van het rapport. Die zullen wij publiceren op www.knvb.nl en dan ook onder jullie aandacht brengen. Maar we vonden het belangrijk jullie alvast via deze mail te informeren.

 

Met vriendelijke groet,
KONINKLIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND

Jan Dirk van der Zee, Directeur amateurvoetbal.

Agenda

dinsdag 06 mrt 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
woensdag 07 mrt 2018 - 19:30 uur
Overleg Polderclubs op Urk
woensdag 07 mrt 2018 - 20:00 uur
SVBO 1 - Urk 1 (beker)
zaterdag 10 mrt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Berkum
maandag 12 mrt 2018 - 19:30 uur
AB Vergadering

Twitter

SV Urk TV


Urk - SC Genemuiden

Urk - HSV Zuidvogels