SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Afscheid staf en spelers

Op zaterdag 14 mei 2016 heeft sv Urk zich definitief veilig gesteld voor handhaving in de hoofdklasse en met een negende plaats op de eindranglijst kan met tevreden gevoel worden terug gezien op een mooie prestatie. Het fenomeen "eigen spelers en echte amateurs" krijgt het afgelopen seizoen in de betaalde amateurswereld steeds meer waarde en zelf de tegenstanders spreken hier hun waardering over uit. Hopenlijk krijgt dit een vervolg bij andere clubs en gaan we met de KNVB terug naar de basis. Voor sv Urk zit het seizoen er op en gelukkig gaat de altijd lastige promotie/degradatieronde aan ons voorbij. 

 

Het afsluiten van een seizoen betekent ook het vertrek van personen. Afscheid moeten nemen is een zwaar wegend woord met emoties, zeker als de verstandhouding en de prestaties goed zijn geweest. Dat gold zeker voor trainer Rolf de Boer, assistent-trainer Jeroen van den Berg, kieperstrainer Henk Boer en de spelers Siemen Lindeboon, Kees de Boer en Jan Marten Romkes.

 

In een adem genoemd een groep fantatstische mensen, die hebben bijgedragen aan de practige prestatie, zoals hiervoor omschreven. Dat was ook de rode draad in de toespraak van voorzitter Gerrit Meun, die alleen maar lovend kon zijn. Aan de andere kant kon hij ook concluderen dat het een prachtige periode uit hun leven is geweest, die nooit vergeten zal worden en waar altijd met een glimlach op terug wordt gekeken.

 

De clubkleuren blauw en wit van onze familieclub zijn in hun gedachten gegrift en vanuit die visie blijven ze altijd welkom bij Sv Urk. Mannen, bedankt voor alles en het ga jullie goed.

Agenda

dinsdag 11 dec 2018 - 19:30 uur
BCU wijnproeverij
donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST