SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Top prestatie C1 op Landelijk Top C Toernooi

Urk C1 heeft afgelopen zaterdag de derde plaats op het C-Top Toernooi 1ste en 2e divisie landelijk behaald, uniek omdat wij onze twee beste spelers moesten afstaan aan B1. De twee vervangers Hendrik Ras en Jonathan van Gaalen van C2 deden  moeiteloos op dit niveau mee.

 

Coach Jan Jongman hamerde erop dat we alleen kans maken tegen deze sterke tegenstanders, we als team moesten werken  voor elkaar en bal snel laten rond spelen. Dit pakte het team uitstekend op onder aanvoering van Iede den Dulk en werd in de poule fase door goed voetbal oa de 1ste divisie thuisvereniging SML uit  Arnhem achter ons gelaten.

 

We plaatsen  ons samen met Argon uit deze poule voor de kwartfinales, daar troffen we het sterke Elinkwijk uit Utrecht. Door een mooie goal met uitstekend combinatie voetbal werd deze voorsprong met alle macht verdedigt en pakte  Asaf de Jong  in de slotfase nog een prima redding zodat  een plaats in de halve finale werd afgedwongen.

 

Daar was GVAV Rapiditas uit Groningen de uiteindelijke winnaar van het toernooi een maatje te groot voor dit team. De derde plaats werd  tegen AFC ’34  na een spannende finale met kansen over en weer beslist door stafschoppen , waarbij deze  alle 5 werden benut door de Urkers en er één werd gemist door de ploeg uit Alkmaar. Deze werd gevierd als een kampioenschap omdat ze als team een top prestatie hebben neer gezet.

 

De Sponsor Profynis heeft de jongens voor deze  prestatie beloond met een BBQ als afsluiting van het seizoen. Wij bedanken Kramer Fish voor het beschikbaar stellen van het vervoer  en Flevoschilders voor het verzorgen dat het de jongens  weer aan niets ontbrak deze dag.

 

Agenda

woensdag 26 sept 2018 - 19:45 uur
DOVO - Urk 1 (1e ronde TOTO KNVB Beker)
zaterdag 29 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - DETO Twenterand
maandag 01 okt 2018 - 19:00 uur
Aanmeldmoment nieuwe leden
maandag 01 okt 2018 - 19:30 uur
JCU-vergadering
dinsdag 02 okt 2018 - 19:00 uur
SCU-vergadering

SV Urk TV


Urk 1- Buitenpost

URK- AZSV