SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Urk/Rodé Vis te sterk voor Oud Urk 1

"Een juichende scheidsrechter Johan Blom bij een score van zijn team Urk/Rodé Vis", dat beeld spreekt voor zich bij de afsluitende zomerse seizoenswedstrijd tussen Oud Urk 1 en het G-voetbal Urk. De SVU-veteranen waren in grote getale opgekomen om hun krachten op voetbalgebied te meten aan de kwaliteiten van de zalmrokers. Zelfs de scorende oud G-voetbalspelers Ludo Romkes en Koert Loosman werden als fervent SVU-ers toegevoegd aan de strieptboatjes. Maar ze kwamen bedrogen uit, ondanks de gedreven inzet van doelman Peter de Boer.

 

Een 'zware' blessure bij Koert Loosman kon snel verholpen worden bij de roep om 'een bal gehakt met satesaus'. Een gedegen verdediging onder leiding van aanvoerder Meindert Ras en een beweeglijk jeugdig middelveld brachten steeds weer de scorende factoren in stelling. Onder leiding van de wervelende scheidsrechter Johan Blom kon de wedstrijd met een tevreden resultaat worden afgesloten. Met een 7-4 overwinning voor het G-team werd de traditionele familiedag succesvol afgesloten en dropen de oudjes stilletjes af naar de barbecue.

 

De hardwerkende organisatie en vrijwilligers konden tevreden terug zien op een mooie familiedag met clubbinding centraal en namens sv Urk en het G-voetbal, bedankt voor uw inzet.

Agenda

donderdag 21 feb 2019
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
zaterdag 23 feb 2019 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 23 feb 2019 - 15:00 uur
Urk1-HZVV (Beker)
vrijdag 01 mrt 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling
maandag 04 mrt 2019 - 17:00 uur
PR&M Overleg

SV Urk TV


SV Urk - Excelsior ‘31

SV Urk - Duno