SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Moeizame oefenwinst van Urk op Go Ahead Kampen

De laatste oefenwedstrijd voor het begin van de kompetitie, is door Urk winnend afgesloten. Op eigen veld werd moeizaam met 1-0 gewonnen van Go Ahead Kampen. In de slotfase was het Hessel Snoek, die het enige doelpunt van de wedstrijd wist te maken.

Het begin van de wedstrijd was veelbelovend van de kant van Urk. Er waren goede kopkansen voor Lucas Nagel en Riekelt Jan Brands, maar gescoord werd er niet. Naarmate de eerste helft vorderde, kwam Go Ahead Kampen steeds beter in de wedstrijd. De ploeg uit Kampen kreeg een aantal uitstekende kansen, maar vond steeds doelman Cornelis Koffeman op hun pad, en één keer werd de bal door een Urker verdediger van de lijn gehaald.

Na rust schroefde Urk het tempo op, en de ploeg van trainer Edwin van Nijen had het daar duidelijk moeilijk mee. Urk kreeg ook mogelijkheden om te scoren, maar het vizier van de aanvallers stond nog niet op scherp. Pas tien minuten voor tijd wist de ploeg van trainer Lucas Hoekman gebruik te maken van de ruimte die meer en meer ontstond in de verdediging van Go Ahead Kampen. Een mooie voorzet van Lucas Nagel, werd binnengekopt door Hessel Snoek, waardoor Urk ook deze oefenwedstrijd winnend wist af te sluiten.

Opstelling: Cornelis Koffeman, Maarten Dijkhuizen (64. Ronald Wezelman), Klaas Kramer, Bennie Dunnink, Riekelt Jan Brands, Marinus Snoek (46. Gert Jan Nagel), Jan van Slooten, Lucas Nagel, Hessel Snoek, Harmen de Boer (46. Teun Hakvoort), Riekelt Nentjes (70. Jelle de Boer)

Agenda

zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
zaterdag 09 dec 2017 - 14:30 uur
Huizen - Urk 1

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK