SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Aanpassingen spelregels materialenbeheer en sleutelbeheer The Box.

De accommodatie commissie heeft een aantal aanpassingen doorgevoerd bij het materialenbeheer en het sleutelbeheer in The Box. Tevens willen we de spelegels voor The Box nogmaals onder de aandacht van de trainers en leiders brengen.
De grootste verandering is dat er voor een sleutel set een borg betaald moet worden. Door de jaren heen zijn er heel veel sleutels verloren gegaan omdat ze niet worden teruggebracht of dat ze zijn verloren. De sleutels zijn uniek en moeten worden besteld voor vervanging. De kosten bedragen ongeveer 15 euro per stuk. Jaarlijks is s.v. Urk honderden euro kwijt aan het vervangen van sleutels.
Onderstaand de spelregels voor het materialen- en sleutelbeheer.
• Elke team heeft de beschikking over een materialenpakket dat past bij het team dat je gaat trainen en begeleiden tijdens wedstijden. De samenstelling van het pakket is bepaald door de technische commissie. Het materialenpakket krijg je voor één seizoen in bruikleen. De trainer en of leider moet zorgvuldig met het spelmateriaal omgaan. Het materiaal gebruiken waar het voor bedoeld is.

• Alle spelmaterialen blijven eigendom van sportvereniging Urk.

• De materialen worden bewaard in een materialenkooi in The Box. De materialenkooi is afgesloten met een uniek slot met een gecodeerde sleutel. Middels een unieke sleutel heeft u tevens toegang tot het gebouw The Box. Per team is er één set sleutels beschikbaar.

• De sleuteluitgifte gebeurt tijdens de informatiesessies die voor aanvang van het seizoen worden georganiseerd. De sleutelinname wordt gecoördineerd door de sectieleider of het verantwoordelijke commissielid van de senioren- en damescommissie. De inname gebeurt direct na de laatste wedstrijd van je team.

• Voor elke sleutel set moet een borg worden betaald van € 20,00. De borg wordt terug gegeven als de sleutel set weer wordt ingeleverd. Voor elke missende sleutel wordt de borg niet terug betaald.

• Bij trainer of leider wijzigingen graag doorgeven aan de materiaalbeheerders zodat de administratie op orde blijft.

• De materialen mogen alleen gebruikt worden voor de trainingen en wedstrijden van SV Urk. Het is niet toegestaan dat u materialen meeneemt naar huis.

• De materialen mogen niet uitgeleend worden of door derden gebruikt worden.

• Als er materialen kapot zijn of missen dan dient u dit binnen een week te melden bij de materiaalbeheerders in The Box. Waar mogelijk zullen de materiaalbeheerders de materialen aanvullen.

• Aan het eind van het seizoen moeten de spelmaterialen en sleutels weer ingeleverd bij sportvereniging Urk. Alle materialen in de materiaalkooi doen en de sleutels inleveren bij de sectieleider of het commissielid.

• De openingstijden van The Box zijn op dinsdag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. Buiten de openingstijden kunt overleggen met de materiaalbeheerders.

Kom je de sleutels voor je materialenkooi ophalen in The Box of heb je de sleutels al in je bezit. Graag de borg contant en gepast afrekenen bij de materiaalbeheerders. Bij inlevering krijg je de borg weer retour.
Bedankt voor je aandacht.
De accommodatie commissie en de materiaalbeheerders.

 

Agenda

vrijdag 19 okt 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 20 okt 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1
maandag 22 okt 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 27 okt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Flevo Boys
maandag 29 okt 2018 - 19:30 uur
PR&M Overleg

SV Urk TV


SV URK - BERKUM 13-10-2018

SVU - Deto