SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Terugtrekken jeugdteams dreigt!

Helaas is het ons als jeugdcommissie tot op heden nog niet gelukt de teams C7, C8, C9 en B5 te voorzien van trainers en leiders. Op verschillende manieren hebben wij ouders en andere geschikte kandidaten benaderd, maar dit heeft nog niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Gevolg van deze situatie is dat wij de genoemde teams uit de beker competitie voor de jeugd hebben teruggetrokken. Dit geeft ons de nu even de tijd tot de competitie start om mensen te zoeken die de taken gaan invullen. Maar zoals u al eerder las in dit stukje hebben wij al onze denkbare opties geprobeerd en vragen daarom jullie hulp?

Veel mensen denken dat het begeleiden of trainen van een team alleen maar tijd kost en grote last is op je sociale leven. Ik kan jullie zeggen dat het trainen van team juist ontspanning geeft, samen trainen, samen plezier maken en dan zaterdags de emoties van een wedstrijd beleven. Zaterdags even denken dat alles om jullie team draait, de voorbereiding thuis, de wedstrijd en dan terug in de auto of op de fiets. Als ik het zo schrijf, zou ik geen wedstrijd willen missen. Dan nog even een kleine tijd indicatie die het vraagt van een trainer of leider. De genoemde teams spelen over een heel seizoen 22 competitie wedstrijden, waarvan 11 thuis. Ik ga het niet verder uitwerken in uren maar, ook als ik dit lees denk ik dat ik het misschien er zelf ook nog wel bij kan doen.

Beste ouders, leden van SVU, supporsters of vrienden, het kan toch niet zo zijn dat wij straks deze voetballers moeten teleurstellen? Dat wij deze voetballers moeten terugtrekken uit de competitie. Met als gevolg dat vele van deze jongens het lidmaatschap van onze club zal opzeggen en stopt met sporten.

Heb je naar aanleiding van dit verhaal vragen of tips, mail of bel mij even. Voetbal is uiteindelijk niet alleen een teamsport van voetballers, ouders, vrienden, supporters en vrijwilligers horen ook bij dat team.

Kom jij één van deze teams versterken???

Met een sportieve groet,

Siemen Lindeboom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-52662463

Agenda

vrijdag 21 sept 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
vrijdag 21 sept 2018 - 19:00 uur
Ambassadors Football wedstrijd
zaterdag 22 sept 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Buitenpost
maandag 24 sept 2018 - 18:30 uur
Demo avond KNVB over "Rinus oefenstof"
maandag 24 sept 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV


URK- AZSV

Urk - Eemdijk