SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Week van de scheidsrechter 1-10 oktober

Elk jaar vindt sportbreed in oktober de Week van de Scheidsrechter plaats. Een week helemaal in het teken van onze scheidsrechters. Dit jaar vindt de week plaats van 1 tot 10 oktober. Hopelijk doet ook jullie vereniging dit jaar (weer) mee, zodat er zoveel mogelijk verenigingen een bijdrage leveren aan de Week van de Scheidsrechter. Om jullie deelname en creativiteit te stimuleren hebben we een leuke actie bedacht.

 

Hoe bedank jij de scheids?
Dit jaar biedt de KNVB de mogelijkheid een plan in te dienen voor de Week van de Scheidsrechter. De leukste plannen belonen wij met het betalen van de rekening (met een max. van €500,- inclusief BTW). Wellicht hebben jullie al ideeën, of heb je nog wat inspiratie nodig van afgelopen jaar? Wij roepen jullie in ieder geval op met ons te delen hoe jouw vereniging de scheidsrechters in het zonnetje gaat zetten in de week van 1 tot 10 oktober. Klik hier voor de actievoorwaarden en lees hoe je mee kunt doen?

 

Tevens is er dit jaar een aantal avonden onder leiding van een betaald voetbal scheidsrechter te winnen. Deze avonden worden gehouden op maandag 3 oktober of dinsdag 4 oktober. Wil je als vereniging hiervoor in aanmerking komen, stuur dan een mail met motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef in je motivatie aan waarom juist jullie vereniging baat heeft bij een bezoek van één van onze topscheidsrechters.

 

Ook als KNVB maken wij graag van de gelegenheid gebruik de scheidsrechters te bedanken. We willen al onze scheidsrechters een cadeautje sturen in de week van de scheidsrechters. Hiervoor hebben wij (actuele) contactgegevens van jullie verenigingsscheidsrechters nodig. Wij vragen jullie dan ook alle verenigingsscheidsrechters (van de pupillenscheidsrechters van 12 jaar tot aan de seniorenscheidsrechters) te registreren in Sportlink voor 11 september a.s. Voor uitleg: klik hier. Zo kunnen we zoveel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun inzet!

Agenda

vrijdag 19 okt 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 20 okt 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1
maandag 22 okt 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 27 okt 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - Flevo Boys
maandag 29 okt 2018 - 19:30 uur
PR&M Overleg

SV Urk TV


SV URK - BERKUM 13-10-2018

SVU - Deto