SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nog enkele plaatsen beschikbaar voor BCU reis Portugal

Voor de BCU reis naar Portugal (3-6 januari) zijn nog een aantal plaatsen vrij. Inmiddels hebben zich 58 personen aangemeld vanuit 26 bedrijven. Zij zullen gelijktijdig met de selectie van Urk 1 in Albufeira verblijven, die daar een trainingskamp afwerken. Tijdens deze 4 dagen in Portugal zullen ook een aantal activiteiten samen met de Urk 1 selectie worden georganiseerd, en staat er op de laatste dag ook een bezoek aan Lissabon op het programma.

 

Deze sponsorreis wordt door de BCU georganiseerd met partner Trainingskampen.nl en Marion Reizen. De vaste vervoerder van SV Urk verzorgt het vervoer van selectie en sponsorgroep naar de luchthavens. Selectie en BCU verblijven allebei in Alfamar Sport & Beach resort, gelegen aan het strand tussen Albufeira en Vilamoura.  Gevlogen wordt met Transavia, en het verblijf in Portugal is op basis van Halfpension.

 

Nog niet aangemeld en wel geinteresseerd ? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.