SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


15/10 Urk – Flevo Boys, dit mag u niet missen

Als er één geldige reden te bedenken valt voor de echte voetballiefhebbers om een bezoek te brengen aan sportpark de Vormt, dan is het a.s. zaterdag 15 oktober 2016: Urk 1 – Flevo Boys. De ingrediënten op dit moment zijn om te smullen als de spelers van Urk 1 de veters strak trekken ten strijde tegen rivaal uit Emmeloord. Te allen tijde een wedstrijd op zich, zoals dat wel vaker voorkomt bij sport.


Urk speelt momenteel goed en aantrekkelijk voetbal. De aanval wordt gezocht, duels worden gewonnen en de doelpunten blijven dan niet uit. En dan liegt de ranglijst niet, want met een keurige (gedeelde) zesde plaats staat Urk 1 slechts vier punten verwijderd van de koploper. Dat biedt perspectief.


Maar het verschil naar onderen toe is ook minimaal. Enkele verloren wedstrijden en de onderste plaats komt in zicht. Dat overkwam Flevo Boys, dat op dit moment nog zoekende is naar de juiste vorm en speelwijze. Een sterk gewijzigd elftal dat minder goed presteert. De club uit Emmeloord verliest steeds nipt haar wedstrijden waardoor een schamele dertiende plaats het loon naar werken is.


Maar zoals gezegd, te allen tijde is Urk – Flevo Boys een wedstrijd op zich. Alle prognoses en berekeningen worden aan de kant geschoven en de volle negentig minuten zullen met behoud van normen en waarden bepalen wie er als (gedeelde) winnaar uit de bus komt. Maar met de volle steun van het Urker publiek kunnen wij heel veel betekenen voor de spelers en de staf.

Agenda

zaterdag 16 feb 2019 - 14:30 uur
Berkum - Urk 1
donderdag 21 feb 2019
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
zaterdag 23 feb 2019 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 23 feb 2019 - 15:00 uur
Urk1-HZVV (Beker)
vrijdag 01 mrt 2019 - 08:15 uur
Papierinzameling

SV Urk TV


SV Urk - Excelsior ‘31

SV Urk - Duno