SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Sponsordiner en veiling leveren 37.000 op !

'Gilbert Bastiaanssen is een tovenaar'  sprak BCU voorzitter Jan Ras voorafgaand aan de veiling, verwijzend naar de veiling eerder dit jaar van het mandje Mei-schol. De druk lag dus meteen bij de flamboyante veilingmeester uit Espel, maar hij deed deze avond wederom zijn reputatie eer aan. Op een fantastische manier, ondersteund door Urk 1 spelers Jan van Slooten en Bennie Dunnink, schoot de teller vanaf het eerste moment de lucht in, en toen aan het eind van de avond de stofwolken waren opgetrokken stond er een bedrag van 35.500 op het scherm. Erik Wolters van Wolters Kunststoffen uit Enter, besloot vervolgens het bedrag nog 'af te ronden' op 37.000 euro. Een groot deel van bedrag wordt geoormerkt voor de toekomstige verbouw/nieuwbouw van de kantine.

 

 

Voordat de veiling van start ging was de jaarlijkse sponsoravond al een tijdje onderweg. Het BCU bestuur had besloten ditmaal geen spreker uit te nodigen maar te kiezen voor een diner voor haar leden/sponsors. Geen standaard buffet maar een culinaire beleving met daarbij passende wijnen. Het vlees, de vis, en alle dranken werden gesponsord door leveranciers, en aan de keukenbrigade van De Koningshof de taak om daar een fantastisch eindprodukt van te maken. En dat is gelukt. De menukaart was al veelbelovend en het buffet c.q. kookstudio overtrof alle verwachtingen. De meer dan 200 aanwezigen (een record voor een BCU avond) genoten volop, waarbij er ook ruimschoots gelegenheid was om onderling te netwerken.

 

De reacties van deelnemers waren derhalve eensluidend positief en dus kijkt het BCU bestuur trots en positief terug op deze avond. De SVU penningmeester kan een aanzienlijk bedrag bijschrijven, en tussen de bedrijven door werden er ook nog eens ruim 200 kaarten voor Urk-Flevo Boys verkocht. 

 

Het hoofdgerecht was de sponsoravond, het toetje is de derby. Deze week kan alleen maar NOG mooier worden afgesloten met een overwinning op Flevo Boys. Op naar zaterdag !

 

 

 

 

Agenda

donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)

SV Urk TV


SV URK - WHC

URK - STAPHORST