SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Update BCU reis en trainingskamp Urk 1

De stofwolken zijn nauwelijks opgetrokken van het Sponsordiner, maar de BCU focust zich nu alweer volledig op de Sponsorreis naar Portugal, 3-6 januari volgend jaar. Dat lijkt nog ver weg maar over ruim 10 weken is het al zover. Naast de selectie van Urk 1 (spelers en begeleiding) zullen ook ongeveer 70 personen namens de BCU meegaan. Al met al een groep van 100 personen.  Dat vereist een perfecte voorbereiding...

 

De groep die ditmaal naar Albufeira afreist is aanzienlijk groter dan de vorige keer, begin januari 2015.  Dat de BCU 30 aanmeldingen meer binnenkreeg dan in 2015 geeft aan dat het een ieder toen goed bevallen is. De keuze om daarom weer in zee te gaan met Trainingskampen.nl was daarom een eenvoudige. Met mensen ter plaatse in Portugal, een jarenlange ervaring met het organiseren van trainingskampen voor BVO's en amateur-teams, en prima ervaringen de vorige keer, was de BCU er wederom vlot uit. Met de enquete onder de deelnemers van de vorige reis in het achterhoofd kwam de BCU uit op een 4 daags verblijf in het Alfamar Sport & Beach resort, een 4**** hotel gelegen tussen Vilamoura en Albufeira aan de Portugese zuidkust. 3 dagen zullen selectie en BCU verblijven aan de Algarve, en de laatste dag wordt een bezoek gebracht aan Lissabon. Daarvandaan wordt ook teruggevlogen naar Nederland.

 

In het weekend van 11-14 november gaat een delegatie van de BCU, samen met hoofdsponsor Jan Bangma en Tim van Ammelrooy en Gerrit Fikkert namens Trainingskampen.nl, naar Albufeira om een aantal organisatorische zaken alvast te regelen zoals restaurants, excursies, inspectie van het hotel etc. 

Een dezer dagen zal de tegenstander van Urk 1 in Portugal ook bekend worden. Er zal een wedstrijd worden gespeeld op woensdag 4 januari. Lokatie (stadion) op dit moment nog niet bekend. Pikant detail is wel dat Ajax dezelfde week ook in de Algarve is, dus wie weet :-)

Wie zich nog wil aanmelden voor de BCU reis moet rekening houden met een toeslag op de vliegticket. 

 


I

 

Agenda

zaterdag 24 aug 2019
Urk 3 - Tien Dorpentoernooi
zaterdag 24 aug 2019 - 14:30 uur
Urk 1 - Go Ahead Kampen (Oefen)
maandag 26 aug 2019 - 18:00 18:45 uur
Intake nieuwe leden
maandag 26 aug 2019 - 18:45 uur
JCU Foto
maandag 26 aug 2019 - 19:00 uur
Bestuur Foto

SV Urk TV

SV URK - BERKUM 13-10-2018


URK - CSV APELDOORN

URK - SPARTA NIJKERK