SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Geslaagde afscheidswedstrijd Siemen, Kees en Jan Marten

SV Urk heeft woensdagavond afscheid genomen van oud-spelers Siemen Lindeboom, Kees de Boer en doelman Jan Marten Romkes.

Het trio was al aan het einde van vorig seizoen gestopt, maar kreeg woensdagavond een afscheidswedstrijd aangeboden tussen de huidige selectie van SV Urk en een elftal dat door de afscheid nemende spelers zelf was samengesteld. Naast diverse Urker oud-spelers van het eerste elftal, gaven bijvoorbeeld ook Paul Smid, Johannes Kuperus en Arjen Postma acte de precence. Daarnaast waren er ook nog diverse oud-trainers aanwezig bij de afscheidswedstrijd.

De wedstrijd werd gewonnen door het gelegenheidselftal. Vlak voor rust was de eerste selectie van Urk op voorsprong gekomen door een doelpunt van Gerrit Tol, maar na rust was er eerst de gelijkmaker van Steven Korf, waarna Koert Loosman er persoonlijk voor zorgde, dat de winst niet bij Urk 1 terecht kwam.

Kees de Boer speelde in totaal 446 wedstrijden in het eerste van SV Urk, Siemen Lindeboom kwam tot 455 optredens in de hoofdmacht terwijl Jan-Marten 77 wedstrijden onder de lat stond bij het eerste elftal.

Na afloop was er nog een gezellig samenzijn in de kantine van de club, waar de drie heren nog diverse cadeaus aangeboden kregen namens s.v.Urk, supportersvereniging "de Brulboei", en van oud-trainer Henk Nieuwenhuis.

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK