SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing AZSV-Urk

Aanstaande zaterdag wacht Urk de volgende uitdaging: de uitwedstrijd tegen AZSV. De ploeg uit Aalten is de afgelopen seizoen altijd een moeilijk te bestrijden ploeg gebleken voor Urk. De laatste keer dat Urk wist te winnen in het verre Aalten ligt al weer bijna veertien jaar achter ons.

De ploeg van trainer Dennis van Toor draaide de afgelopen twee seizoen mee in de top van de Hoofdklasse, maar heeft het dit seizoen wat moeilijker. Op dit moment staat AZSV op een twaalfde plaats in de Hoofdklasse B, een positie op de ranglijst waar vooraf toch geen rekening mee was gehouden. Er werden drie wedstrijden gewonnen, twee gelijk gespeeld, en vijf wedstrijden gingen verloren. De ploeg zal zo snel mogelijk uit de gevarenzone willen, en daarom zal Urk zaterdag een tot op het bot gemotiveerde tegenstander treffen, die koste wat het kost, de drie punten in eigen huis zal willen houden.

Urk zal echter met heel veel zelfvertrouwen aan de wedstrijd tegen AZSV beginnen. De afgelopen vier officiele wedstrijden werden allemaal gewonnen, met de veelzeggende doelcijfers van zestien doelpunten voor en nul tegen. De spelers van trainer Lucas Hoekman zullen er alles aan doen om de ongeslagen status van de afgelopen tien weken met een week te verlengen, maar ook om de derde plaats op de ranglijst te verdedigen, en misschien zelfs wel te klimmen naar de tweede plek.

Vorig seizoen eindigde de wedstrijd in Aalten in een spectaculair 3-3 gelijkspel, waarbij Urk in de slotfase een achterstand van 3-1 wist weg te werken door doelpunten van Lucas Nagel en Siemen Lindeboom.

De wedstrijd staat zaterdagmiddag onder leiding van de heer A.S.Greveling en begint om 14.30 uur op Sportpark De Villekamp in Aalten.

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK