SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Inzamelingsactie SV Urk voor Haïti

Komende week zal SV Urk JO13-1 proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen voor ‘’ Stichting naar school in Haïti’’. Hiervoor zullen de spelers en begeleiding van JO13-1 komende week zoveel mogelijk kaarten verkopen om zodoende een mooi bedrag bij elkaar te zamelen om de mensen daar te helpen.

Deze actie is op gang gezet door de JO13-1 omdat huidig selectielid Jent de Ridder oorspronkelijk uit dit gebied komt maar op jonge leeftijd is geadopteerd naar Nederland. Wanneer Jent vorige maand zijn biologische familie ging bezoeken kwamen ze daar vast te zitten door de orkaan die over het land trok. Helaas werd het gebied waar Jent zich bevond ook getroffen en zag hij met zijn familie hoe huizen werden weggevaagd. Na het horen van deze verhalen besloot JO13-1 om actie te ondernemen.

Plan:

Het plan is om komende week loten te verkopen om zodoende een mooi bedrag in te zamelen. Dit gaat vooral gebeuren zaterdag a.s. wanneer Urk 1 zijn thuiswedstrijd speelt. Spelers van Jo13-1 zullen voor & tijdens de wedstrijd het publiek langs gaan om zo veel mogelijk loten te verkopen.

De prijzen voor deze loterij zijn gesponsord door de ouders en technische staf van JO13-1 en bedrijven die bereid zijn gevonden een bedrag beschikbaar te stellen om zo schitterende prijzen te kunnen verloten.

De prijzen zijn o.a. een officieel gesigneerd Ajax shirt van het seizoen 2016-2017, dinerbonnen, beauty arrangementen moderne apparatuur etc. Kortom prachtige prijzen om te winnen!

We hopen dat alle leden en bezoekers die Sv Urk een warm hart toedragen bereid zijn de jongens te helpen met het inzamelen van een mooi bedrag dat volledig beschikbaar word gesteld voor deze stichting die fantastisch werk verricht.

Prijs per lot: € 5,-

Uitslag: maandag 14 november in het Urkerland

We rekenen op jullie steun!!

Agenda

zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
zaterdag 09 dec 2017 - 14:30 uur
Huizen - Urk 1

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK