SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


BCU op inspectie naar Portugal

In de eerste week van 2017 vindt er een kleine Urker volksverhuizing plaats richting the Algarve in Portugal. De eerste selectie van SV Urk vertrekt naar Portugal voor een 4-daags trainingskamp en vanuit de BCU gaan 70 personen, hoofdzakelijk sponsors, mee en voor hen is een programma samengesteld bestaande uit voetbal, netwerken, en uiteraard een stuk ontspanning. Om het eea in goede banen te leiden verbleef een kleine BCU delegatie bestaande uit Jan Ras, Jos Steenbergen, Rein Brands, en hoofdsponsor Jan Bangma, het weekend van 11-14 November in Albufeira om samen met Partner Trainingskampen.nl de reis in januari voor te bereiden.

Een 

 

Een groep van ruim 100 personen 4 dagen verplaatsen naar de zuidkust van Portugal vereist een degelijke voorbereiding, en voor Trainingskampen.nl is deze boeking ook de grootste in hun succesvolle historie. Het bedrijf uit Hendrik-Ido Ambacht zal ook deze winter weer een record aantal voetbalteams onderbrengen in het warme zuiden, maar SV Urk is bijzonder omdat er zo'n grote groep sponsors meegaat. Alle reden dus om onlangs een paar dagen vooruit te reizen en zaken af te stemmen over hotel, restaurants, trainings- en wedstrijdlokatie, en excursies.

Onder het genot van een heerlijk najaars zonnetje en een comfortabele 22 graden werden nog een aantal puntjes op de 'i' gezet zodat  straks op 3 januari alles klaar is voor de ontvangst van de Urker delegatie. Jos Steenbergen, Ronald Lamsma, en Rein Brands vliegen een dag eerder (2 januari) al naar Portugal om de ontvangst voor te bereiden.

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK