SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing Apeldoorn-Urk

Zaterdag staat al weer de laatste wedstrijd van het jaar 2016 op het programma voor Urk. De busreis gaat ditmaal naar Apeldoorn, waar de ploeg met de gelijknamige naam de tegenstander zal zijn.

De thuisploeg, waar trainer Peter Boeve na dit seizoen afscheid neemt, staat op de vierde plaats in de Hoofdklasse B, met slechts twee punten achterstand op koploper Staphorst. Vorige week verloor Apeldoorn in Assen met 2-1 de topper tegen ACV. Bij winst was Apeldoorn de nieuwe koploper geweest, ook al omdat Urk vorige week zaterdag op eigen veld de toenmalige koploper DOVO met 2-0 wist te verslaan.

Urk zal weer met het nodige zelfvertrouwen de strijd aangaan met Apeldoorn. De winst op DOVO bevestigde nog maar weer eens, dat de ploeg van trainer Lucas Hoekman voor niemand bang hoeft te zijn.

Vorig seizoen speelden beide ploegen in Apeldoorn met 2-2 gelijk. In eerste instantie leek Urk onder de voet te worden gelopen door de thuisploeg. Al na vier minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord. Urk wist zich echter bijtijds te herpakken, en scoorde nog voor er twintig minuten waren verstreken, ook twee keer. Daar bleef het ook bij voor beide ploegen. De wedstrijd op Urk werd met 3-1 een prooi voor de thuisploeg.

Ook zaterdag zal het naar verwachting weer een wedstrijd worden vol strijd en passie. Apeldoorn zal op eigen veld absoluut voor de overwinning gaan, waarbij ze dan ook zeker weten, dat ze zullen stijgen op de ranglijst. Voor Urk geldt eigenlijk hetzelfde. Winst betekent stijgen op de ranglijst, maar ook dat de ploeg dan met een heerlijk gevoel de winterstop in zal gaan.

De wedstrijd op sportpark Orderbos begint om 15.00 uur, en staat onder leiding van scheidsrechter B.Sahiner.

Agenda

woensdag 17 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg AB / BCU
donderdag 18 jan 2018 - 19:30 uur
Sportverkiezingen Urk
zaterdag 20 jan 2018 - 15:00 uur
Urk 1 - csv Apeldoorn
dinsdag 23 jan 2018 - 19:30 uur
Overleg COH
zaterdag 27 jan 2018 - 14:30 uur
Excelsior'31 - Urk 1

Twitter

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


Urk - AZSV

Sv Urk - HZVV