SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Opkomst Algemene Leden Vergadering

Voetbal is zowat de belangrijkste sport binnen onze woonplaats. Wekelijks gaan er duizenden spelers / speelsters richting de sportvelden om een partijtje te spelen, in wat voor hoedanigheid dan ook. Ook tal van kaderleden, exclusieve leden en vrijwilligers zijn wekelijks betrokken bij de belangen van onze mooie club met een unieke positie binnen het amateurvoetbal.

Sv Urk is de grootste vereniging met zowat 1300 leden, inclusief de vrijwilligers. Tja, en als je dan als bestuur in de afgelopen acht jaren moet concluderen dat slechts een dertig / veertig personen de moeite nemen om de Algemene Leden Vergadering (ALV) te bezoeken. En daarmee interesse tonen voor de belangen en voortgang en besluiten van de club en de resultaten van uw bestuur.

Maar misschien denkt u wel dat het goed gaat, want gelukkig kan uw bestuur positieve berichten vermelden, zowel financieel als op sportief terrein. Maar hoe zal dat gaan als we als club in de zeven magere jaren belanden, een periode die ongetwijfeld zal komen.

Slecht drie procent nam de moeite, denk daar eens over na.

Agenda

dinsdag 20 feb 2018 - 19:30 uur
vv Groningen - Urk 1 (Beker)
vrijdag 23 feb 2018 - 08:00 uur
Jannie de Jong jarig!
zaterdag 24 feb 2018 - 14:30 uur
nsc Nijkerk - Urk 1
dinsdag 06 mrt 2018 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie
woensdag 07 mrt 2018 - 19:30 uur
Overleg Polderclubs op Urk

Twitter

SV Urk TV


Urk - SC Genemuiden

Urk - HSV Zuidvogels