SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nieuwjaarstoespraak positief gestemd

Op zaterdag 7 januari 2017 werd de nieuwjaarsreceptie gehouden in de kantine van sportvereniging Urk. Een traditioneel onderdeel, dat hoort bij de vaste gewoontes van Sv Urk, maar slecht een handvol leden namen de moeite om onder het genot van een hapje en een drankje, elkaar de beste wensen te geven. Ondanks dat gegeven was de toespraak van voorzitter Meun positief gestemd. Er zijn volop activiteiten en de prestaties op sportief gebied verlopen naar tevredenheid. Maar bovenal memoreerde de voorzitter aan de toekomstplannen, die in ontwikkeling zijn voor het sportpark en de kantine. Een traject op langere termijn weliswaar, maar wel heel belangrijk voor nu en het toekomstige bestuur. Het zal ongetwijfeld de bestuurlijke koers van de jkomende jaren bepalen.
Hieronder wordt de toespraaak weergegeven.

Beste Vrienden,
Allereerst een hartelijk welkom aan onze ereleden, leden van verdienste, oud voorzitters, leden, genodigden en verdere aanwezigen.

Het jaar 2017 is nog maar net begonnen, en onze club is al volop met de activiteiten gestart. Wat te denken van de groep van 100 personen, die deze week aan de Algarve in Portugal is geweest. De selectie en een groep sponsors, die een mooi verblijf hebben gehad ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Een compliment aan de leden van de BCU is hier zeker op zijn plaats voor het organiseren van dit trainingskamp en de reis met de sponsors.


De prestaties van ons eerste elftal zijn goed, en met een terugkeer van geblesseerde spelers, hebben we vertrouwen in een goede afsluiting van het seizoen. Ook de evenementencommissie is alweer druk bezig geweest, getuige de nieuwjaarsloop en de nieuwjaarsreceptie. Vanmiddag staat ook weer de traditionele voetbalquiz, gepresenteerd door Jelle Loosman, op het programma, komt allen.

De werkgroep die heeft onderzocht of de kantine moet worden verbouwd of nieuw moet worden gebouwd, zal binnen korte tijd hun plannen presenteren. Ik kan wel zeggen, dat er een grondig onderzoek is gedaan, en daarbij ons hele complex in de beoordeling is meegenomen. Ook door de gemeente wordt onderzoek gedaan, hoe de toekomst van ons complex de komende jaren er zal gaan uitzien. Als club en gemeente zullen we dit jaar e.e.a. evalueren, en kijken waar prioriteiten liggen, en een plan van aanpak kan worden gerealiseerd.

Ook gaan we het vrijwilligersbeleid onder de loep nemen, om te kijken hoe we meer mensen actief kunnen krijgen om wat vrijwilligerswerk bij onze club te doen. Zonder vrijwilligers kan een club als SV Urk niet bestaan, en we zijn dan ook blij met de vele vrijwilligers die momenteel actief zijn. Bestuurlijk zijn we nog steeds op zoek naar een nieuwe voorzitter, en we hopen dat de zoektocht dit jaar gaat lukken.

Afsluitend wil ik een ieder die met rouw, ziekte, moeite of verdriet te maken kreeg, veel sterkte en kracht toewensen.
Namens mijn medebestuurders wil ik u allemaal “Veel Heil en Zegen ”toewensen voor het komende jaar. Veel gezondheid en “respect ”voor een ander, en laten we er weer een mooi en sportief jaar van maken.

Agenda

zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi C-pupillen (JO14-JO15)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 11:30 uur
Toernooi Kabouters (JO06-JO07)

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


SV URK - WHC

URK - STAPHORST