SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Voorbeschouwing Urk-Staphorst

Na een korte winterstop van vier weken, staat voor zaterdag de hervatting van de kompetitie in de Hoofdklasse B al weer op het programma. Voor Urk staat de thuiswedstrijd tegen Staphorst op de rol.

De ploeg van trainer Jan Vlap bezet op dit moment de vierde plaats met achtentwintig punten. De achterstand op koploper ACV is slechts drie punten, dus Staphorst doet nog helemaal mee in de strijd om de bovenste plaatsen. Urk staat op de negende plaats met een zes punten minder dan Staphorst, zodat Urk de sub-top op de hielen zit.

De heenwedstrijd in Staphorst, eindigde in een 1-0 overwinning voor de thuisploeg, door een doelpunt in de eerste helft van Jeroen van der Meer.

De ploeg van trainer Lucas Hoekman verbleef de eerste week van het nieuwe jaar in Portugal, waar het op traininigskamp was in Albufeira. Onder prachtige, zonnige omstandigheden kon daar worden getraind, een oefenwedstrijd gespeeld, en diverse ontspannende activiteiten worden ondernomen. Staphorst bleef in Nederland, waar aan diverse zaaltoernooien werd deelgenomen. Wie heeft de winterstop het best verteerd. Dat zal één van de vragen zijn, die zaterdagmiddag zal worden beantwoord. Beide ploegen moeten het in eerste instantie hebben van het collectief, maar kunnen daarnaast ook goed voetballen. De verwachting is dan ook, dat beide ploegen zaterdag weinig voor elkaar zullen onderdoen.

De wedstrijd begint om 14.30 uur (Half drie!!), en staat onder leiding van scheidsrechter M.A.de Bruijn.

Agenda

donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering
zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12-JO13)

SV Urk TV

URK1- AJAX


SV URK - WHC

URK - STAPHORST