SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Forse oefennederlaag voor Urk

Omdat het veld van Excelsior'31 nog bedekt was met een laag sneeuw, en er dus niet gevoetbald kon worden, speelde Urk op eigen veld een oefenwedstrijd tegen SVZW. Het ontbrak de Urker spelers schijnbaar aan inspiratie, want de gasten behaalden een eenvoudige 0-4 overwinning op de mannen van trainer Lucas Hoekman.

Typerend voor het spel van Urk, was het feit dat er slechts één kans kon worden genoteerd gedurende de hele wedstrijd. Na een kwartier spelen mocht Jelle de Boer alleen op doelman Beukeveld af, maar zijn inzet ging langs de verkeerde kant van de paal naast het doel. SVZW ging naarmate de eerste helft vorderde steeds beter spelen, en het was dan ook niet meer dan verdiend, dat de ploeg uit Wierden na een half uur spelen op voorsprong kwam. Het was Woesthuis die het meest attent was, en een bal die via de paal terug kwam in het veld tot doelpunt promoveerde. Niet veel later werd de score zelfs verdubbeld, toen Andrzejak een vrije trap bij de eerste paal wist binnen te tikken. Urk stond er bij en keek er naar.

In de rust probeerde trainer Lucas Hoekman de ploeg weer enigszins op de rails te krijgen. Urk ging ook vol goede moed van start in de tweede helft, maar toen na tien minuten Maskoul wist te profiteren van wijfelend ingrijpen in de achterste linie, was het gedaan met het laatste beetje verzet bij Urk. SVZW kon de bal naar hartelust laten rond gaan, en het was aan de slordigheid in de afwerking van de gasten te danken, dat er nog maar één keer werd gescoord. Het was Jansen die twintig minuten voor tijd de 0-4 op het scorebord wist te schieten.

Agenda

dinsdag 11 dec 2018 - 19:30 uur
BCU wijnproeverij
donderdag 13 dec 2018
Uitgifte clubblad "Nor Vuuren"
vrijdag 14 dec 2018 - 17:00 uur
DB Overleg
zaterdag 15 dec 2018 - 14:30 uur
SC Genemuiden - Urk 1
maandag 17 dec 2018 - 19:30 uur
AB-vergadering

SV Urk TV

URK1- SPARTA NIJKERK


SV URK - WHC

URK - STAPHORST