SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Nieuwe sponsoren: Het mes snijdt aan twee kanten!

De bussinesclub Urk heeft mede dank zij de ondernomen sponsorreis naar Portugal weer enkele nieuwe sponsoren kunnen toevoegen aan de lijst van SVU-behartigers. RI&S, welke al pakketsponsor is en De Vries Recycling staan garant voor een levensgroot reclamedoek achter de beide doelen op het hoofdveld. Hierdoor krijgt de toeschouwer nog meer het stadiongevoel, dat bij voetbal past.

VakNed, een jonge onderneming gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van personeel en Herman de Haan zijn als nieuwe pakketsponsors toegevoegd. Herman de Haan, gevestigd in Genemuiden, is een bedrijf welke zijn activiteiten heeft op het gebied van farmservice, technische groothandel, bedrijfskleding en pallethandel.

De Vries Recycling wordt gerund door Gerrit van Veen. Een bedrijf al jaren gespecialiseerd in recycling en up-cycling van grondstoffen. Piepschuim is geen afval meer, maar daar wordt een hoogwaardig product van gemaakt. Ook afval, papier en plastic wordt bij uw bedrijf opgehaald en wordt door De Vries Recycling tot een eindproduct gemaakt.

RI&S, ook nog een jong bedrijf, wordt gerund door Albert Kramer en Pieter Pruiksma. Dit bedrijf doet niet alleen in brandbeveiliging, maar geeft ook advies en opleiding voor veilig werken in uw bedrijf. Daarnaast is RI&S inmiddels ook niet meer weg te denken uit de maritieme sector.

Op de valreep van dit schrijven maakte Auke Hoefnagel van Flynth bekend dat ze hun sponsorpakket gaan opwaarderen naar Platina! Flynth is inmiddels een begrip op Urk en omstreken op het gebied van accountantcy en staat ook midden in de visserij sector. Wat te denken van hun aandeel in het masterplan duurzame visserij, MDV 1 als ondernemer van het jaar 2016!

Namens SVU en de BCU, nogmaals hartelijk dank!

Agenda

zaterdag 22 dec 2018 - 09:00 12:15 uur
Toernooi D-pupillen (JO13)
zaterdag 22 dec 2018 - 12:15 15:00 uur
Toernooi D-pupillen (JO12)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 15:00 uur
Toernooi C-pupillen (JO14-JO15)
maandag 24 dec 2018 - 09:00 11:30 uur
Toernooi Kabouters (JO06-JO07)
dinsdag 25 dec 2018
Kerstdagen

SV Urk TV

URK1- AJAX


SV URK - WHC

URK - STAPHORST