SV Urk
Vormtweg 7D
8321 NC Urk

facebook

twitter

youtube


Seafood Connection tweede hoofdsponsor SV Urk

De Sportvereniging Urk heeft een nieuwe tweede hoofdsponsor. Deze week tekende directeur Jan Kaptijn van Seafood Connection samen met clubvoorzitter Gerrit Meun en Jan Ras (voorzitter BCU) een driejarig contract met het bestuur van de plaatselijke hoofdklasser. Seafood Connection was al sponsor, maar heeft nu gekozen voor tweede hoofdsponsor.

"Een club die het met eigen mensen doet, zonder betaling van spelers, verdient onze steun. De opleiding van jonge spelers kost veel geld en daar heb je sponsoren voor nodig. Mede met onze steun kan de opleiding verder geprofessionaliseerd worden. Daar komt nog bij dat voetbal verbindt. Voldoende argumenten voor ons SV Urk in ieder geval de komende drie jaar financieel te ondersteunen”, zegt Jan Kaptijn.

Tegelijkertijd doet Oliehandel Klaas de Boer een stapje terug als tweede hoofdsponsor. Dit bedrijf is al sinds 1994 betrokken bij SV Urk. Twee jaar als hoofdsponsor, achttien seizoenen als tweede hoofdsponsor en zelfs ook nog een jaar als kledingsponsor. Oliehandel Klaas de Boer blijft wel aan als Platinasponsor en geeft daarmee aan dat er veel wederzijds vertrouwen is. (Verslaggeving Het Urkerland)

Agenda

woensdag 22 nov 2017 - 19:30 uur
Algemen Leden Vergadering
zaterdag 25 nov 2017 - 14:30 uur
sdc Putten - Urk 1
vrijdag 01 dec 2017 - 08:00 uur
Oud Papier lopen
zaterdag 02 dec 2017 - 15:00 uur
Urk 1 - AZSV
dinsdag 05 dec 2017 - 19:00 uur
Vergadering Senioren commissie

Twitter

SV Urk TV

URK1- AJAX


Sv Urk - HZVV

URK1- SPARTA NIJKERK